homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Squirting...realitate sau mit?


#1 2014-06-03 13:44:51

Logen
New member
Inregistrat: 2013-11-04
Mesaje: 24

Squirting...realitate sau mit?

Salutare,
Sunt si eu curios daca ce se vede prin filme este adevarat sau fake?
Sau poate adevarul este undeva pe la mijloc big_smile

Offline

 

#2 2014-07-04 17:39:54

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13
Mesaje: 650

Re: Squirting...realitate sau mit?

Nu stiu ce vezi tu prin filme (acolo e probabil sa fie fake)... dar sigur nu e mit...


What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Offline

 

#3 2014-07-04 18:39:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16
Mesaje: 20734

Re: Squirting...realitate sau mit?

offtopic wow, nimenialtu, uitasem de tine, de cand nu te-am mai vazut pe forum.

Offline

 

#4 2014-07-04 20:16:59

jeannie
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-13
Mesaje: 14420

Re: Squirting...realitate sau mit?

Am inteles ca unele femei elimina un lichid din glandele Skene (prin doua orificii, aflate de-o parte si de alta a uretrei), dar ca acest lucru nu coincide cu orgasmul, asa cum este sugerat in filmele porno.

Offline

 

#5 2014-07-05 23:47:26

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13
Mesaje: 650

Re: Squirting...realitate sau mit?

Nu stiu daca coincide sau nu cu orgasmul, dar sigur sunt strans legate (se tin lant).


What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Offline

 

 Publicitate


loading...

#6 2015-05-28 15:50:38

Cristina A. Boca
New member
Inregistrat: 2008-06-15
Mesaje: 42
Site

Re: Squirting...realitate sau mit?

...Am ţinut o vreme, alături de câţiva colegi, un blog pe teme diverse de sexualitate şi am constatat că, în mod constant, această chestiune se clasa în top 5 al celor mai întrebate, căutate „curiozităţi”. Fiindcă nu ştiam mare lucru despre subiect, m-am pus pe cercetat, atât cât mi-a stat în putinţă. Şi, pe scurt, iată cam ce am aflat.
Pentru ultima jumătate de secol sunt câteva cercetări, să le numeri pe degete, care „atestă” fenomenul, ba chiar îl şi „explică”, însă precar în opinia mea. Pentru a fi eliminat (mai ales sub aspect de ţâşnitură/ ţâşnituri) un lichid (diferit de urină şi diferit de cele lubrifiante, care umezesc zona genitală în scop funcţional şi mult mai discret, odată cu instalarea stării de excitaţie, şi cu concomitent sau imediat după ce survine orgasmul), ar fi necesar să existe măcar o veziculă pe acolo, pe undeva, în care să se formeze ori să fie colectat. Sau nişte glande ca cele salivare (dar glandele Skene nu se prea aseamănă cu cele salivare).
Mai ales din ultimii zece ani, internetul conţine şi unele „mărturisiri” (ba şi câteva „lecţii”) ale unor femei care spun că lor li se întâmplă curent. În relatările lor am întâlnit adesea informaţii despre cum se pot obţine orgasme puternice, dar explicaţiile despre cum anume/ de unde vine lichidul erau mai curând vagi sau metaforice.
Pe de altă parte, am constatat că există o întreagă literatură pentru adulţi pe acest subiect. Există, de asemenea, filme pentru adulţi în care actantele performează squirting-ul (sau „ejaculează”). Poate greşesc, dar urmărind astfel de filme (inclusiv apropiind imaginea şi derulând secvenţele cu încetinitorul) am ajuns doar la concluzia că avem de-a face cu două situaţii. Mai curând demonstrativ, unele elimină un lichid din vagin (şi presupun că, anterior – între cadrele pe care le vizualizăm –, acesta a fost inserat acolo), altele urinează. În primul caz, lichidul (ca cel utilizat la o spălare vaginală) poate fi expulzat astfel, în urma contracţiilor muşchilor pubococcigieni. În al doilea, deşi în mod normal, în contextul unei stări (mai ales puternice) de excitaţie, micţiunea obişnuită nu se poate produce (deşi scurgeri necontrolate pot surveni în cazuri incontinenţă urinară). Însă dacă femeia şi-o doreşte şi se antrenează în acest scop, ea este posibilă.
Dacă e să evaluăm situaţia dintr-o perspectivă psihosexologică, s-ar părea că există destui bărbaţi cărora le-ar plăcea ca partenerele să prezinte „ejaculare” (unii dintre ei nefiind „deranjaţi” nici dacă aceasta se prezintă sub forma unei emisii mai mult sau mai puţin spectaculoase de urină), dar şi femei interesate (sau cărora chiar le place) să furnieze partenerilor astfel de spectacole.
În cazul acestor bărbaţi (ce nu trebuie percepuţi neapărat ca având o sexualitate cu aspecte infantile), s-ar părea că aşteptarea ca (şi) femeia să ejaculeze e pusă mai întâi în relaţie, prin similaritate, cu faptul că ei ejaculează ca urmare a orgasmului (însă ejacularea masculină are sens procreativ!, iar la femeie ar trebui pusă în legătură doar cu un anumit nivel al plăcerii). În plus, o astfel de manifestare din partea femeii ar fi de natură să le întărească lor încrederea că le-au furnizat o interacţiune sexuală de mare calitate. Dacă unii dintre ei doresc ca femeia să urineze post-orgasm, probabil percep acest act, simbolic, ca o descărcare similară cu a lor. Nu în ultimul rând, aceasta poate fi pusă în legătură şi cu urinarea în scop igienic (odinioară se credea că ar avea şi rol contraceptiv) imediat după. Însă, pentru unii bărbaţi, a privi femeia cum urinează (nu neapărat în cadrul interacţiunii sexuale sau asociată acesteia, dar mai ales) este în relaţie cu multe aspecte ce ţin de imaginar, dincolo de simpla curiozitate, ce implică percepţia fragilităţii femeii, a nevoii sale de a fi ocrotită etc. (Dacă va fi cazul voi reveni.)
În cazul acestor femei, se pare că există aceeaşi perspectivă de a se manifesta/ de a se exprima similar; în plus, pentru unele dintre ele, urinarea post-orgasm ar conţine mesajul că sunt extrem de încântate de plăcerea ce le-a fost furnizată; iar în cazul altora, mesajul că s-au lăsat duse de val până la pierderea controlului. Nu în ultimul rând, pentru că pe unii bărbaţi îi excită în mod deosebit o astfel de manifestare, din partea unor femei ar fi un semnal că îi provoacă la continuarea interacţiunii sexuale.


Traieste - frumos - clipa! Cu inteligenta si imaginatie!
(Mesajele furnizate in acest spatiu sunt numai orientative.)

Offline

 

#7 2015-05-28 20:18:25

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27
Mesaje: 2070

Re: Squirting...realitate sau mit?

Cristina, ms ptr informatii, cred ca muream prost daca (nu) citeam postul tau:P


fucking perfect...

Offline

 

#8 2016-03-29 13:16:45

Gabriel85
Membru
Inregistrat: 2016-03-29
Mesaje: 3

Re: Squirting...realitate sau mit?

Mă bucur că te regăsesc aici, Cristina. smile Păcat că aţi închis acel blog....

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.