|
Nu esti logat.
Cadouri cadouri :D#1 2008-02-20 21:12:07
Cadouri cadouri :Dfetelor ce ati lua cadou fostului prieten?....ne-am despartit de vreo luna dar am stat tot impreuna cat a fost aksa (e la fac la iasi si noi stam in ct:P)..sapt viitoare e ziua lui si habar nu am ce cadou sa ii iau ...ma innebuneste gandul asta... vreau f f f f multe idei ...va rog Offline #2 2008-02-20 21:15:48
Re: Cadouri cadouri :Dpai daca e fostu...ar trebui sa il cunosti destul de bine si sa stii ce ii place [si sa ii iei ceva ce isi doreste] asta daca ati fost mai mult timp impreuna.. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #4 2008-02-20 21:24:40
Re: Cadouri cadouri :Dpt k eu ink il iubesc...chiar dac anu merita.....si vreau sa ii iau ..am fost impreuna 2 ani si 4 luni ...nu prea are nevoie de nimik tocmai asta e problema..k nu mai am nici o idee..mai ales akum cand sunt departe de el..(.. Offline #5 2008-02-20 21:51:31
Re: Cadouri cadouri :Dte poti inspira din zecile de topicuri despre cadouri care exista deja Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|