|
Nu esti logat.
Ulceratie pe penis#1 2011-11-05 19:07:19
ulceratie pe penisBuna seara! de o saptamana prietenul meu are o problema destul de delicata, si anume: Offline #2 2011-11-05 19:16:59
Re: ulceratie pe penisUlceratia aia poate avea multe cauze. Sa mearga urgent la un medic dermatolog. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2016-04-09 20:02:14
Re: ulceratie pe penisCe ar putea reprezenta o "cojire" a penisului? Prietenul meu pateste asta de ceva vreme, a fost la dermato, i-a dat tratament pt candida desi la analize iesise totul bine... Ultima oara a fost editat de sushi (2016-04-09 20:02:49) Offline #4 2016-04-11 12:22:42
Re: ulceratie pe penispoate vreo alergie la un produs de igiena ? pare ceva mai degraba dermatologic, nu bts Offline #5 2016-04-11 18:58:58
Re: ulceratie pe penisSi eu tot la candida m-am gandit, cam asa se manifesta la barbati. Dar daca zici ca a facut tratament si nu i-a trecut... Offline Publicitateloading...
#6 2016-04-12 14:13:10
Re: ulceratie pe penisPoate o balanita stafilococica....a.i.au recoltat extern sau doar ASA din Ochi? La sotul meu asta a fist dupa CE un an s.a tratat de Candida..a trecut dupa cateva aplicari de crema corespunzatoare. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #7 2016-04-12 18:16:14
Re: ulceratie pe penisJust, la ce analiza a iesit stafilococul? La culturi? Offline #8 2016-04-13 23:59:16
Re: ulceratie pe penisGarga la culturi. Nu Mai tin Monte cum se numea analiza Dar stiu ca facuse spermocultura SI secretie uretrala cu rezultate negative SI dupa multa tratamente anti Candida a nimerit la un alt dermatolog care cu un betigas a tamponat zona respectiva SI in culturile alea a crescut stafilococ auriu. A primit tratament cu fucidin Dar medicul de familie ca Sa fie sigura treaba I.a prescris si un antibiotic la care era sensibil stafilococul. SI a scapat rapid de problems dupa CE a umblat prin doctori vreun an bun. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-04-14 00:00:47) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|