homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare analize

#1 2008-02-10 11:49:28

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Intrebare analize

Saptamana asta as vrea sa ma duc sa-mi fac papanicolau ca nu l`am facut pana acum si voiam sa va intreb daca mai are rost sa fac si examenul de secretie .Eu parca stiam ca  la papanicolau iese si candidoza sau  trichomonas ( desi sper sa nu fie cazul)

we're part of a neverending story

#2 2008-02-10 11:52:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Intrebare analize

la papanicolau iese trichomonas, gardnerella si candida

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-10 11:59:16

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

multumesc mult eu_vreau... deci papanicolau este de ajuns.

we're part of a neverending story

#4 2008-02-10 13:06:56

o'hara
Platinum member

yeap
cresti mare

mami de minuni hjarta

#5 2008-02-10 15:31:16

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Mie nu mi-a iesit la pap nici gardnerella si nici candida ,ulterior....Asa ca pentru mai multa siguranta,eu cred ca ar fi mai bine faci si un examen de secretie....

Publicitate

loading...

#6 2008-02-10 15:39:08

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

ba iese, e ok doar papanicolau

Mamica de 2 pui scumpi

#7 2008-02-10 15:47:10

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Si atunci mie de ce nu mi-a iesit?Ca prima oara am facut decat papul ...si analiza de secretie cam la 1 luna si a doua oara le-am facut pe amandoua odata....Si au fost facute la doua laboratoare diferite!plus inca un pap mult mai-nainte ,la care la fel,nici urma de specificat macar ceva de genul:absent tricomonas,gardnerella,candida or something....

#8 2008-02-10 19:18:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

au mai fost cazuri cand a iesit candida la secretie si n a iesit la pap (desi candida era prezenta)...dc nu inteleg sincer...dar e mai bine sa te orientezi dupa analiza de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-02-10 20:34:45

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

si la analiza de secretie ce poate sa iasa? offfff de cand zic ca ma duc la u control neutral sad

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#10 2008-02-10 20:42:10

o'hara
Platinum member

tot alea 3 si daca ai lactobacili

mami de minuni hjarta

#11 2008-02-19 16:27:58

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

Buna ziua,
Sunt noua pe forum si sper ca nu postez gresit aici insa am si eu cateva neclaritati. In urma observarii unei secretii mai abundente care nu avea miros, nu prezentam nici o mancarime sau roseata ...am mers sa fac un control pentru a scapa de griji. Consutatia am facut-o la un cabinet particular. Am avut o discutie cu dr,, i-am explicat simptomele, m-a si examinat dar nu imi aduc aminte sa imi fi facut si recoltare de secretie. Dansul mi-a spus ca am tricomonas sad Ca si tratament am luat poligynax ovule - mai am putin si le termin -  tinozol doza unica si nidoflor unguent. De asemenea mi-a recomandat spalaturi de pelin si galbenele pe care nu le-am facut deoarece pe prospectul de la ovule se cere evitarea acestor spalaturi. Eu mai iau si Biotics in aceasta perioada pentru ca am luat antibiotic acum cateva sapatamani si mananc si iaurt pentru a preveni aparitia Candidei sau a Gardnerellei.
Am cateva intrebari:
1. Lama si testul Papanicolau este unul si acelasi lucru? ca sunt putin cam derutata
2. Pana sa introduc ovulele secretia mea era sa zicem un crem sau alb galbui . Dupa ovule este galben - verzuie, fara miros si fara absolut nimic. Sa fie compozitia ovulelor sau pur si simplu am in continuare tricomonas?
3.Partenerul meu a luat doza unica de tinizol ( ce a recomandat doctorul) desi nu avea nici un simptom nici o mancarime, nimic suspect. Este obligatoriu sa utilizeze si crema? Am vazut aici pe forum ca se utilizeaza si crema
Multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-19 16:30:38)

#12 2008-02-19 16:30:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic sa te duci la un cabinet unde sa-ti faci examen de secretie si papanicolau, sunt diferite si o sa stii cu siguranta ce ai
abia dupa aceea ti se da tratament pentru tine si prietenul tau

#13 2008-02-19 16:58:50

crys_ty_na
Platinum member

daca nu are simptome externe nu are nevoie de crema...

#14 2008-02-20 11:50:08

highbutterfly
New member

Multumesc f mult pt raspunsuri....testul il facusem cu 3 luni inainte sa merg la consult si atunci aveam gardnerella - cred ca am facut-o de la spalatul in exces pentru ca relatii am avut dar m-am protejat - am primit tratament si nu mai aveam nimic...eu la  ultimul cabinet cand am fost i-am aratat fisa cu testul papanicolau si a zis k nu mai e nevoie sa fac unul asa devreme, Deci cred ca mi-a examinat si secretia de mi-a dat acest tratament. Acum eu o sa continui tratamentul acesta pe care l-am luat si apoi merg la un control iar. Din ceea ce v-am scris credeti k e bun tratamentul? La intrebarea a doua  imi poate raspunde cineva? I-as fi recunoscatoare doctoressei daca si-ar da o parere cu privire la tratament daca ar trebui sa fie mai complex?

Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-20 11:51:04)

#15 2008-02-20 15:18:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu ma indoiesc de corectitudinea diagnosticului de trichomonas pus asa, la ochi, fara lama....
nestiind sigur care e diagnosticul de fapt, nu stiu nici despre tratament sa spun nimic(insa in principiu e ok)...
diferenta de secretie pe care o observi e din pricina ovulelor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2008-02-20 18:57:33

highbutterfly
New member

Multumesc mult pentru opinie. Ma voi duce la d-na doctor Silvia Niculescu insa abia la inceputul lui  martie ma poate  primi sad eu maine voi termina tratamentul cu ovulele polygynax, dupa care am zis sa fac 2-3 zile instilatii cu iaurt si apoi una doua spalaturi cu ceai de pelin si apoi de galbenele. Mananc iaurt, kefir, iau biotics, am renuntat la dulciuri la cola cafea si tigari de cand cu tratamentul. Vreau sa repet si doza de tinizol atat eu, cat si iubitul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Pentru ca eu am avut mai demult si candida si gardnerella si dupa antibioticul pe care l-am luat sa nu imi fii recidivat.  Intrebarea mea este cand sa incep sa am din nou relatii sexuale? Relatia este destul de recenta si iubitul a fost intelegator, avand in vedere ca si el a acceptat sa ia tratamentul desi nu avea nik pt ca pana sa ma intalneasca pe mine isi facuse un set complet de analize. Deci eu am fost cea care l-a infectat grater Am noroc ca este mai open minded. Consultul la d-na doctor va fi la vreo 3-4 zile dupa menstruatie ceea ce cred ca e f bine din ceea ce ati recomandat. Dar pana atunci pot avea relatii sexuale? De asemenea as dori sa vin pentru a stabili metoda de contraceptie la Dvs. Vreau sa iau anticonceptionale. Voi incerca sa vin la Dvs si cu un set de analize facut la Institul Cantacuzino in iulie anu trecut desi nu cred ca mai sunt relevante dupa atata timp. Problema mea este ca nu stiu daca m-am vindecat pentru ca nu imi dau seama acum de abundenta secretiei daca tot imi pun ovule si cum nu ma spal decat extern in partile intime am impresia ca parca toata ziua se scurge cate ceva din mine. pOrt protej slip in permanenta. Il schimb la 3-4 ore de teama sa nu mentina umiditate sau sa ma complic mai mult. Imi cer scuze daca v-am ametit cu problema mea si pentru ca am dat atatea detalii dar aveam nevoie sa "vorbesc" cu cineva despre aceste lucruri  .
Voiam sa va intreb cum ar fi mai bine sa merg mai intai la d-na doctor Niculescu sau pot veni la Dvs mai intai pentru stabilirea anticonceptionalelor?
Multumesc inca o data 
Va doresc o seara buna!

Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-20 19:04:35)

#17 2008-02-20 22:43:36

crys_ty_na
Platinum member

da...poti avea relatii....cel mai bine ar fi sa nu fie in timpul trat totusi si sa fie cu prezervativ in rest...

#18 2008-02-21 15:16:34

highbutterfly
New member

deci pot avea relatii pana la control... in timpul tratamentului oricum nu am avut raporturi ( adica 10 zile) ...astept si raspunsul doctoressei cu privire la consultatie smile
Azi plec la munte ...sigur nu este nici o problema daca am contact sexual? Imi e atat de teama ca mai am ceva. Oare este suficient doza unica de tinizol/fasygin pentru iubitu meu? Am si repetat-o ieri dupa 7 zile la el, si dupa mine la 10 k nu stiam k trebuie repetata, am vazut pe aici pe la fete ca au scris. Daca aveam si candida si gardnerella este suficient acest tinizol si pentru ele sau sa mai iau ceva suplimentar? Aseara mi-am facut si o instilatie cu iaurt si azi de dimineata spalatura cu ceai de pelin.

Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-22 12:38:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.