homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema estetica :D

#1 2008-02-21 15:00:41

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

problema estetica :D

De 3 luni folosesc ac pt ca mi s-a gasit un chist la ovarul drept. aveam f multe cosuri pe spate si fatza dar acum nu prea mai am, imi par mai ales in perioada delicata a lunii...
Dar problema mea e urmatoarea: mi au ramas pe spate o gramada de pete maronii de la cosuri...f multe si nush cum sa scap de ele.am folosit vero 2 ani de zile zinerit, mai nou acum isotrexin si multe altele...insa nu au avut nici un efect.Daca v-atzi confruntat cu asemenea pb ..poate imi spunetzi si mie ceva diferit de ce am incercat eu big_smile

and love saves the day...

#2 2008-02-21 15:34:03

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

Re: problema estetica :D

la vara te bronzezi si n-or sa se mai observe. mie in felul asta mi-au trecut cosurile de pe spate nu doar petele de la ele. am avut niste arsuri groaznice ca am stat ca toanta in soare si din anul ala nu mi-au mai iesit cosuri. poate iti mai spun fetele ce rezolvari au gasit ele ca la mine problema is cosurile de pe fata nu cele de pe spate big_smile

#3 2008-02-21 15:36:40

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

nu iti recomand arsurile pe care le-am avut eu. un bronz frumos e de ajuns ca sa le mai acopere big_smile

#4 2008-02-21 15:37:45

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

allys,editeaza mesajele,te rog,ca te pun fetele la colt!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#5 2008-02-21 15:41:19

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

sunt creme pt pete si pistrui. cred ca la farmec gasesti. de ce nu incerci? intradevar bronzul te poate ajuta. eu am scapat de petele de pe fata cand am fost la solar. am si o crema care intr-o saptamana iti face fata ca de portelan doar ca eu nu ma demachiez bla bla bla (lene mareeeeeeeeeeeeeee) si tot imi mai apar cosuri. dar in caz de urgenta imi dau cu crema respectiva si in cateva zile dispar toate punctele de pe fata. nu stiu de unde o poti lua pt ca eu mi-o cumpar din italia si tot ce scrie pe ea e in chineza

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#6 2008-02-21 15:42:04

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

mie mi a spus doctoritza ca cel mai posibil aveam cosurile din cauza chistului.nu erau cosuri normale, ci mai mult ca o infectie urata rau in piele, f adanca si consistenta destul de mare. eu nu am avut ce face si le storceam, deci iti dai seama ce urme am acum.Sincer am incercat sa stau la soare, chiar si io m-am ars, nu f tare dar destul incat sa mai fiu si acum bronzata din vara.dar uite ca petele persista in continuare...mi se lua stratu de bronz si gata treaba....
si e asa urat..inestetic sad nu pot sa port maieuri vara...sad pff, nasol. sad

and love saves the day...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.