|
Nu esti logat.
DUPHASTON - ingrasare#1 2016-05-06 19:06:46
DUPHASTON - ingrasareBuna ziua, Offline #2 2016-05-06 22:05:38
Re: DUPHASTON - ingrasareC?ndva am luat si eu duphaston. Intr.o singura luna. Ingrasat stari de anxietate bufeuri etc. Oribil. Pe sarcina cand mi.a scris duphaston am ?ntrebat daca nu pot sa iau altceva. Mi.a dat utrogestan. N.am avut reactii negative de la el. O oarecare somnolenta dar ?l luăm seara oricum. Intreaba medicul daca nu poti lua. Dar nu lua de capul tau fără părerea unui ginecolog. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3 2016-05-10 07:04:55
Re: DUPHASTON - ingrasare
Excesul ponderal este un efect secundar al oricarui progestativ(relationat insa si cu reactivitatea ta ). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2016-06-21 14:49:52
Re: DUPHASTON - ingrasaredepinde pentru ce problema si cum il iei... adica in mod normal se administreaza oricum in zilele 14-25, deci la cateva zile apare menstruatia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|