|
Nu esti logat.
Pauza de la pilule...#1 2016-06-04 23:52:48
Pauza de la pilule...Buna seara. Offline #2 2016-06-05 00:16:25
Re: Pauza de la pilule...e posibil sa ti se deregleze, eu nu inteleg cu ce scop ti-a spus sa faci pauza... intr-o luna nu-si revine organismul la normal, mai rau il zapacesti Offline #3 2016-06-05 22:02:51
Re: Pauza de la pilule...Cand am fost la controlul de rutina mi-a spus ca indicat este ca o data pe an sa fac o pauza de o luna, nu am nici un fel de probleme de sanatate. Offline #4 2016-06-06 11:35:03
Re: Pauza de la pilule...Nu e nevoie de pauza de o luna la o perioada de timp.eu le-am intrerupt cand nu am mai avut nevoie de contraceptie sau am avut anumite probleme de sanatate.e mai util cum se zicea si mai sus sa iti faci in fiecare an o serie de analize. Offline #5 2016-07-29 13:31:35
Re: Pauza de la pilule...Eu am luat Artizia in jur de 2 fara pauza din cauza ca mi s-a depistat un chist. Am facut o pauza (mai mult involuntara, am uitat sa reincep alta folie) de cateva luni si dupa am inceput sa am probleme, nu am mai avut ciclu deloc pentru ca mi s-au refacut chisturile. Atunci medicul mi-a spus sa continui sa le tot iau, fara pauze. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|