|
Nu esti logat.
Orhidee: ingrijire A-Z#1 2016-08-06 23:01:26
Orhidee: ingrijire A-ZBuna fetelor Ultima oara a fost editat de Melita (2016-08-06 23:08:22) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #2 2016-08-07 12:17:02
Re: Orhidee: ingrijire A-ZEu nu am schimbat niciodata ghiveciul de la orhidee, am una de vreo 4 ani, e imensa, dar mi-a fost teama sa nu se strice.. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #3 2016-08-07 14:20:37
Re: Orhidee: ingrijire A-ZAly, am transplantat-o pe cealalta azi si intr-adevar avea burete la baza radacinii. Si binei teles ca dupa ce m-am mai informat pe diverse forumuri, am scos-o iar pe cea de la lucru si dupa curatirea asta nu i-au ramas decat 2 bonti mici pe post de radacini. Am scufundat-o in apa cu ingrasamant si am replantat-o. Bineinteles ca i-am pus in cap o punga sa-i creez efectul de sera iar noaptea o s-o scot afara, atat cat imi permite timpul. Uite ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2016-08-07 21:49:53
Re: Orhidee: ingrijire A-ZEu nu le am schimbat ghiveciul niciodata..le am de 4 ani. Radacinile sunt mari, dar ma tem sa nu raman fara ele. Le ud o data pe saptamana si atat. Cu sticla, nu prin scufundare. Infliresc de 2 ori pe an si tin florile cateva luni. Offline #5 2016-08-08 00:27:58
Re: Orhidee: ingrijire A-Z
Ultima oara a fost editat de Melita (2016-08-08 00:48:39) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#6 2016-08-08 17:19:27
Re: Orhidee: ingrijire A-ZEu nu prea am curaj sa le schimb/fac ceva Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #7 2016-08-09 08:18:39
Re: Orhidee: ingrijire A-ZNu li se intampla nimic. Am schimbat-o pe cea de la prietena mea si vad ca e ok. Ar fi bine sa le faceti procedura pt ca absolut toate au burete in capat care le tine multa umezeala si nu e bine. Ultima oara a fost editat de Melita (2016-08-09 08:21:58) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #8 2016-08-11 11:20:38
Re: Orhidee: ingrijire A-ZSi eu sunt pasionata de orhidee, le ador. In timp, am adunat o mini colectie. Le ingrijesc foarte simplu, nu le schimb locul, in anotimpurile mai reci, le ud o data pe saptamana, iar in perioada verii, de doua ori, normal, nu le scufund. Ale mele infloresc si de doua ori pe an, dar nu toate. Urmeaza sa plantez un keiki (asa se numesc puii de orhidee), am asteptat sa dezvolte 5 radacini. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|