|
Nu esti logat.
Durere in gat#1 2016-08-31 20:13:40
Durere in gatFetelor, kinetoterapeutul la care merg eu, are de cateva zile o durere puternica de gat, a facut si febra mare acum cateva zile, are o tuse gen reglat vocea. Astazi i.a iesit rezultatul la exudatul faringian, e curat. La plamani e curat. Spune ca si fratele lui a facut recent o astfel de boala, nu sunt in contact unul cu altul, fratele lui fiind in alta tara, nu s.au vazut de la pasti. In conditiile in care exudatul faringian iese curat, ce ar putea investiga? Din gat se pot face si alte forme de culturi? Pentru alte bacterii decat cele investigate la exudatul obisnuit? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2 2016-08-31 20:42:53
Re: Durere in gatHerpesul ma gandesc eu ca ar putea da simptomele astea si nu ar iesi la exudat... altceva nu-mi vine in minte Offline #3 2016-08-31 20:47:21
Re: Durere in gatSi daca ar fi herpes, n.ar trebui sa fie si eruptie pe buze? Intreb, nu stiu. Sa.i sugerez sa faca culturi pt herpes sau e acelasi lucru cu epsstein- bar? Tipul e deschis la sugestii dar daca medicii i.au recomandat doar exudat... Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-08-31 20:48:50) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2016-08-31 20:49:52
Re: Durere in gatjust, tatal meu a patit ceva asemanator, o tuse iritanta, vocea ragusita, dureri si arsuri in gat. intr-un final i-au descoperit un carcionom, s-a operat si acum e bine. noroc ca a fost si benign..dar tusea si vocea schimbata le avea de ceva timp, nu doar de cateva zile. s a dus la control cam la jumatate de an dupa ce a inceput sa aiba aceste simptome.. Ultima oara a fost editat de maryu (2016-08-31 20:50:57) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2016-08-31 21:05:05
Re: Durere in gatjust herpex igm si igg din sange, altfel nu cred ca are cum sa afle... febra ma face sa ma gandesc totusi la ceva infectios Offline Publicitateloading...
#6 2016-08-31 21:06:51
Re: Durere in gatMaryu, urat... Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-08-31 21:10:12) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #7 2016-08-31 21:10:11
Re: Durere in gatsi daca-l rogi sa poarte o masca? s-ar simti jignit? spune i ca ti e frica pt micuta ta, macar ar fi o bariera cat de cat intre voi În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2016-08-31 21:16:17
Re: Durere in gatNu cred ca s.ar simti jignit, dar ligica mea imi spune ca deja de de trei zile de cand sunt zilnic in contact cu el cate doua ore mi.a transmis daca era ceva de transmis. ..astept sa vad cum ma manifest. In cel mai rau caz, cu tot dorul, nu merg la fetita pana nu face vaccinul si nu clarific problema sa nu o expun Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-08-31 21:17:44) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|