homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Te iubesc!-3

#39 2008-02-20 09:46:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: te iubesc!

Spre rusinea mea nu mai tin minte lol Poate daca era mai recent..imi aminteam,dar e de cand eram eu tanara rodnar

#40 2008-02-20 09:55:42

erikamirel
Full member
Inregistrat: 2008-01-17

Fetelor!!!! Numai sa nu plangeti! grater

bebe   smile Adelin-Alexandru

#41 2008-02-20 19:35:35

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

dupa 2 sapt big_smile si am simtit'o din tot sufletu!

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#42 2008-02-20 20:07:42

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

Anka_Lala a scris:

oau asa repede?? lol cum poti sa simti ca iubesti un om dupa doar doua saptamani?big_smile

#43 2008-02-20 20:25:04

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

deea87 a scris:

Anka_Lala a scris:

oau asa repede?? lol cum poti sa simti ca iubesti un om dupa doar doua saptamani?big_smile

nici eu nici el nu credem ca se poate
el avuse inainte o relatie de 3 ani in care spusese te iubesc de 3 ori....dar noi...nu stiu, ne'am simtiti intottdeauna mult prea bine unu in preajma celuilalt, eu eram pisicoasa, el era pupacios...si am simtit amandoi ca avem de ce sa o spunem, ca asa simtim...si el a zis'o prima...eu doar ii cantam " i think i loveeee youuu" da ii ziceam ca e doar un cantec big_smile
si de atunci ma tine numai in "te iubesc"-uri....si o zice din toata inima lui ... si eu ii zic ca il iubesc in fiecare zi si IL IUBESC din tot sufletu meu
so...long story short...am putut sa simtim ca ne iubim pt k noi chiar ne iubeam  big_smile hjarta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#44 2008-02-20 21:43:18

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

prima data in viata mea.. el dupa vreo saptamana (mi-o scrisese ininte sa fim impreuna) iar eu dupa vreo  luna... Al 2-lea mi-a zis dupa 16 zile (prima data mi-a dat mesaj cand stateam langa el pe canapea lol ) Iar eu lui dupa vreo 4 luni (pt prima si ultima data.. si nu prea am vb serios) Cu al 3-lea el mi-a zis dupa vreo luna, eu lui dupa vreo 2 luni... Dup-aia nu am mai spus si nici nu mi s-a mai spus... De fiecare data mi-a fost aiurea.. Cel mai nasol a fost atunci cand nu o simteam.. Am spus-o doar pt ca era un moment dinala... si era penal sa nu spun nimic si parca nu-mi ieseau cuvintele din gura.. Dar pana la urma am zis-o... Oricum, e o senzatie unica.. cand iti iei inima in dinti si simti cum iti creste adrenalina si pana la urma spui cuvintele alea... E o eliberare... big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#45 2008-02-20 21:52:06

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu i-am spus prima cam dupa vreo 8 luni. il iubeam de mult dar nu ii spusesem. atunci am simtit ca trebuie neaparat sa ii spun. nu ca n-ar fi stiut, doar asta se vede, se simte...
el mi-a spus dupa un an si 2 luni. nu e omul cuvintelor, de aceea nu ne spunem foarte des, dar eu ii spun acum de cate ori simt nevoia.

#46 2008-02-20 21:53:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mi-a spus primul dupa cateva luni...nu-mi venea sa cred...si inca si acum cand imi spune ma face sa plutesc..

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#47 2008-02-20 22:00:01

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

adina84 a scris:

eu i-am spus prima cam dupa vreo 8 luni. il iubeam de mult dar nu ii spusesem. atunci am simtit ca trebuie neaparat sa ii spun. nu ca n-ar fi stiut, doar asta se vede, se simte...
el mi-a spus dupa un an si 2 luni. nu e omul cuvintelor, de aceea nu ne spunem foarte des, dar eu ii spun acum de cate ori simt nevoia.

oau parca ma vad pe mine si prietenul meu! lol

#48 2008-02-21 23:05:57

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

El mi-a spus primul..dupa vreo.. 3 luni.
Eram in vana (cada)...si la un moment dat stiu ca era o liniste deplina.. si numai aud:
El: x (numele meu)?
Eu: a?
El: I love you!
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaauza (Imi tot ziceam imi gand "trebe sa-i zic si eu..trebe trebe trebe...") - nu ca nu o simteam, o simteam din tot sufletul, dar imi era aiurea sa i-o spun.
Eu: I love you too!
(preferam pe romaneste smile )

A si fost primul barbat caruia i-am spus-o... si singurul

hjarta

#49 2008-02-22 11:53:38

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi  el  mi'a  zis  cam  la  o  luna  si  eu  lui  la  o  luna  jumate...e  primul  om  pe  care'l  iubesc  si  cu  care  sper  sa  ajung  la  nea'  popa big_smilebig_smile

#50 2008-02-22 12:08:08

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

vai,si eu i-am spus pe net prima oara rotfl nu aveam curaj altfel big_smile dar a spus ca nici nu mai vedea monitorul,se clatina dupa ce a citit lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#51 2008-02-22 12:11:26

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

dupa cateva luni ... ne plimbam pe plaja, era sfarsitul verii, cam pustiu pe plaja, era un moment prielnic si mi-am luat inima in dinti si i-am spus big_smile

#52 2008-02-22 13:47:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

noi eram de vreo 2 luni (daca nu mai mult) "impreuna" (adica ieseam la cate un ceai, vorbeam muuult, dar abia daca ne pupam pe obraz la plecare). el mi-a zis de la prima intalnire (de fapt, pt asta a si fost o prima intalnire). eu... ma temeam... la un moment dat, dupa cele 2-3 luni de care ziceam, ma intreaba: "auzi... tu de cand ma iubesti?" a fost asa de dulce, de sincer si de dezarmant... incat am esuat glorios in toate incercarile de a-i arata ca, vezi doamne, "te iubesc ca pe un prieten".... si am sfarsit intr-un "te iubesc" de ala convins, cu bocet si un sarut interminabil..... smile of, hai ca-mi starniti amintiri....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#53 2008-02-22 16:03:26

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

dupa 4 luni de zile... m-a trezit noaptea pe la 3 sa-mi spuna lol cred ca pana atunci a stat treaz ca sa se gandeasca ce sa faca lol
eram amandoi infofoliti in plapuma si am adormit  botic in botic...a fost dragut :k?ra:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.