homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cost ecografie dr Bucatanschi Mihaela


#1 2016-10-21 12:16:35

mirunav
Membru
Inregistrat: 2016-10-21
Mesaje: 1

cost ecografie dr Bucatanschi Mihaela

Dragele mele, cu parere de rau pot spune ca am mai fost inca o data la dna dr. Bucatanschi Mihaela si inca o data mi-am intarit impresia negativa fata de dansa.
Mi s-a comunicat la telefon costul ecografiei fara consult 150 Ron si mi-am facut programare.
Cand am ajuns in cabinet mi s-a spus ca vrea sa ma consulte, desi n-am cerut (consult de 10 secunde); dupa consult a urmat ecografia interpretata.
La final mi s-a cerut suma de 180 lei pentru ecografie si consult si i-am explicate doamnei ce am cerut la telefon si ca nu doream consutl medical ginecologic de 10 secunde.
Ceea ce mi-a zis dna dr. Bucatanschi m-a lasat masca:"DACA VREI ECOGRAFIE FARA CONSULT COSTA 150 LEI, INSA ITI INMANAM POZA SI TE DUCEAI CU EA LA MEDICUL DE FAMILIE!" dupa care o intreb, parca nu auzisem bine...adica dumneavoastra imi efectuati ecografia fara interpretare de 150 lei?? si mi-s spus "DA"!Nu recomand acest doctor nimanui; urmareste ca in 10 minute sa isi ia banii si nu te lasa sa intervii in discutie, spunandu-ti "EU SUNT DOCTORUL AICI", pleci de la dansa cu intrebarea oare sunt bine??ceea ce nu este normal!
Aveti mai multa rabdare domni doctori, cu rabdare si respect castigati mai multi bani! grater  grater

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.