homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu-s prea normala...-3

#39 2008-02-20 22:09:47

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

Re: nu-s prea normala...

vreau sa incep folia de marvelon cand imi vine... si sa-l reglez again...

#40 2008-02-20 22:28:44

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

skumpi a scris:

Tinutza a scris:

nu l-am facut dimi ca testul e la el... nu mi-a intarziat inca o saptamana

stiti cum e, autosugestia asta... intr-un fel stiu ca nu prea are ce sa se intample, insa am cosmaruri si ma gandesc tot mai des...autosugestie

stiu..sunt campioana la paranoia rotfl
si acum k iau de 3 luni anti`bebe...tot ma mai stresez si de`abia acum ...dupa atata tp..l`am lasat pe iubi sa`si faca treaba pana la capat rodnar

nuu, eu sunt campioana la paranoia !!!
cand vine vorba de posibilitatea unei sarcini, eu sunt ala cu drobul de sare. stiti voi......
sa va zic, (ca sa radeti big_smile ) : prima oara m-am panicat cam la 2 luni de cand imi incepusem viata sexuala.  ne protejam cu prezervativ.in timpul amorului nu mi s-a parut mie nimic in neregula. dar cand am vazut ca imi intarzie cu vreo 2-3....zile gata, am gasit motiv: am ramas insarcinata. si nu stiu cum ca aveam toate simptomele posibile smile : ma dureau sanii, aveam ameteli si greturi, aveam si o gingivita in perioada aia (inca nu stiam ce e cu simptomele, cand se manifesta, etc, nici nu va "cunoasteam" pe voi). m-apucasera toate. si da-i plansete si streseaza-te. si dupa ce mi-a venit, cu 4 zile intarziere, eu tot nu credeam ca e ok. deja ma vedeam la examenul de licenta cu burta la gura !!!!!!!!!!!! ce ma faceam ??????  si m-am dus la medic cu iubitu de mana si mi-am facut echo endov si mi-a zis doctorita ca nu am nimic. eram cea mai fericita din lume. ce mai conta ca ultimul examen il luasem cu 7 (si asta to din cauza stresului) ??? nu eram gravida !!!!!!!!!!
a doua oara -  cam la 6 luni, s-a intamplat ca a ramas prez la mine. dar nu se scursese nimic. vaaaaaaaaaaai, vreo saptamana nu am fost om. el a incercat sa ma calmeze, ca nu avea cum sa se intample, ca imi fac griji degeaba. eu nimic. numai mancam, nu imi mai trebuia nimic. faceam deja calcule, cam cand se naste, cum ne descurcam noi cu un salariu, scandalul cu parintii.......... lumea..... jesus !!  partea mai proasta era ca el urma sa plece din tara si a si plecat pt 1,5 luni. si eu inca nu stiam ce si cum. si ma simteam pierduta desi el era increzator ca e ok. (atunci am gasit forumul si niste fete foarte dragute care mi-au raspuns la intrebari si m-au incurajat puss , in frunte cu doctoressa. thank u girls ! hjarta )
momentul maxim a fost cand m-am trezit eu intr-o dimineata, dupa plecarea lui si am dat fuga la baie sa fac testul. vin cu testul, il pun pe masa si ma uit. cand am vazut cum se ridica valul ala roz si trece de cele 2 linii, am zis ca atat mi-a fost. m-am albit. de fapt s-a ridicat un val de roz, dar liniutele trebuia sa se ingroase. si din fericire n-a fost decat una. nu eram...  si iar moment de fericire maxima. ce orgasm ????? cand am vazut testul ala negativ, imi venea sa ies pe balcon sa urlu.  sunt "panicoasa" raaaaaaaau de tot.
si de la socul ala am ramas cu sekele. si acum am o perioada din aia. nu e la fel de grav dar mi-e frica iar. m-am saturat de sentimentul asta. ar trebui sa imi vina peste o sapt. si de obicei mie imi apar simptomele cu 7-10 zile inainte (dureri de sani) dar acum nimic. mi-e frica sa nu fi scapat vreun baietel ultima oara cand am facut nebunii. desi nu prea avea cum. oooooooooooooooooof . cred ca tre sa fac terapie. box

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-02-20 22:44:16)

#41 2008-02-23 11:10:59

Tinutza
Sr. member

ciao din nou fetele... e a 35-a zi si tot nimic... dupamasa fac un alt test de sarcina, iar ma iau durerile de cap... am o curiozitate...nu demult am trecut printr-o bronsita nasoala si am luat vitamina A, tussin si eurospal (nu stiu daca fix asa ii zice) .... orare se poate sa intarzie de la medicamente? vreeeeeeeeaaaaaaaaaaau odaaaataaaaaaaaaa a vina sad

#42 2008-02-23 11:17:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu prea au de ce sa amane medicamentele astea venirea ei...fa testul.

mami de minuni hjarta

#43 2008-02-23 11:25:18

Tinutza
Sr. member

am sa-l fac. o alta chestie e ca am avut scurgerea aceea specifica ovulatiei tarziu, prin ziua a 20-a (in mod normal se intampla prin ziua a 13-14). poate fi si asta un motiv? poate nu am ovulat imediat ce am intrerupt ac...

Publicitate

loading...

#44 2008-02-23 15:02:56

Tinutza
Sr. member

FETELOOOOOOOOOOOOR big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
mi-o venit, MI-O VENIIIIIIIIIIT smile

va iubesc hjarta si multumesc pentru tot, sunt in al 9-lea cer drink

#45 2008-02-23 15:05:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Tinutza a scris:

FETELOOOOOOOOOOOOR big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
mi-o venit, MI-O VENIIIIIIIIIIT smile

va iubesc hjarta si multumesc pentru tot, sunt in al 9-lea cer drink

storstark storstark bravoooooooooooo.sa nu-ti mai faci griji degeaba......

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#46 2008-02-23 15:26:17

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bravoo applauseapplauseapplauseapplause storstark

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#47 2008-02-23 15:31:18

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

traiasca MARVELONUL!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.