|
Nu esti logat.
Sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.-2#20 2007-09-26 23:10:02
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.pt epilat si pensat am duc la salon si ma fac numai cu ceara de unica folosinta.....am fost o data la manichiura la salon si mi-a fost cam frica ....acum nu ma mai duc niciodata... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #21 2007-09-26 23:57:44
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.
la 70 de grade murea si gripa aviara.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #22 2007-09-27 00:43:44
nu stiu cumnata-mea are un salon si stiu de la ea k nu au voie Offline #23 2007-09-28 13:28:05
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.Eu nu suport ceara de unica folosinta.Ma doare asa de atre cand pune aplicatorul ala.Parca doare mai tare cand o aplica decat atunci cand o trage. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #24 2008-09-10 22:27:07
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.mie mi se pare chiar foarte utila ceara de unica folosinta Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-11 10:22:53
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.pai ma si asteptam la saloanele de genul asta sa nu fie chiar atat de respectate regulile de igiena. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #26 2008-09-11 11:37:05
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.eu merg la salon pentru pensat, tuns si manichiura.la manichiura cred ca o sa o mai raresc pt k ea scoate ustensilele alea din sterilizator insa nu ai de unde sa stii daca a procedat corect asa incat sa nu existe nici un risc.si cum se mai intampala cateodata cand iti indeparteaza cuticulele sa-ti dea sangele...mai bine ma fac singulica singulica Offline #27 2008-09-11 11:40:56
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.eu merg la salon pt tot. de multi ani. si nu am avut nicioadata probl....... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #28 2008-09-11 16:35:47
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.mie mi-e frica rau de manichiura pedichiura la slaoane..desi e tentant Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #29 2008-09-11 16:46:18
si eu la fel si n-am avut nici macar o infectie. cred ca nu mai au ce sa prezinte la stiri ca la orice gasesc nod in papura. orice facem, mancam si bem e nesanatos mai nou Offline #30 2008-09-12 12:53:34
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.intr-adevar depinde de salon... dar cred ca in tara noastra exista foarte putine saloane care au toate ustensilele sterilizate asa cum prevad normele. Eu una m-am invatat sa le fac singurica pe toate, mai putin epilatul cu ceara si tunsul ... sunt singurele motive pt care ma mai duc la salon. Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #31 2016-11-29 14:37:07
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.Eu merg la *reclama* si-s foarte multumit de salonul lor. Foarte curat si totul e steril. Ultima oara a fost editat de mykutza (2016-11-29 17:06:26) Offline #32 2016-11-29 17:06:59
Re: sterilizarea corecta a saloanelor de infrumusetare.Nu facem reclama pe forum - ai ban 1 zi Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|