|
Nu esti logat.
Problema urologica, ajutati-ma va rog#1 2011-03-01 14:29:12
problema urologica, ajutati-ma va rogFetelor din Bucuresti si din toata tara, care aveti cunostinte ,relatii sau care puteti sa ma indrumati si pe mine pt a lua legatura cu un urolog bun din Bucuresti (Spitalul Fundeni) sanatatea e mai buna decat toate Offline #2 2011-03-02 02:22:27
Re: problema urologica, ajutati-ma va rog
absolut toti medicii de la urologie fundeni sunt foarte buni. nu sunt deosebit de amabili ce-i drept, dar daca mergi la camera de garda, fapt justificat de starea tatalui tau sunt extrem de sigura ca va fi bine. Offline #3 2011-03-02 14:25:09
Re: problema urologica, ajutati-ma va rogajutati-ma va rog ........ sanatatea e mai buna decat toate Offline #4 2011-03-06 10:50:48
Re: problema urologica, ajutati-ma va rogAm ajuns la un medic urolog in Craiova. sanatatea e mai buna decat toate Offline #5 2011-03-06 16:15:06
Re: problema urologica, ajutati-ma va rogCred ca este suficient..dar poate intreba si doctorul sau cine ii recolteaza ce analiza poate face pt depistarea gonoreei,mai este analiza de culturi din col,dar si prima varianta cred ca este ok... Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-27 19:09:42
Re: problema urologica, ajutati-ma va rogPostez si eu aici... pt ca tot despre problema urologica este vorba... Cunoasteti pe cineva care are/a avut montata sonda cook? daca ati fost in situatia aceasta, spuneti-mi si mie va rog cum e cand o extrage. face anestezie locala, dureaza mult... ? maine merg la spital(sper sa o scoata) si sunt mai mult decat speriata Offline #7 2016-12-02 23:34:27
Re: problema urologica, ajutati-ma va roguretrita non-gonococica poate sa dea si scurgeri uretrale la femei? Offline #8 2016-12-07 16:54:10
Re: problema urologica, ajutati-ma va rog
da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|