|
Nu esti logat.
Hmmm... intrebare ?#1 2008-02-24 11:04:30
hmmm... intrebare ?am facut analizele generale si a iesit totul bine in afara de o chestie. doctorita de familie mi-a spus ca am nisip la rinichi. asta m-a cam speriat si va intreb: are vreo legatura formarea nisipului la rinichi cu faptul ca iau antibebe de 5 luni?( am citit undeva ca un efect al pastilutzelor ar fi retinerea de apa in organism... deci impiedicarea eliminarii sarurilor=> formare de nisip? ) Offline #2 2008-02-24 11:05:51
Re: hmmm... intrebare ?sunt femei kre iau AC de ani de zile si n-au nisip la rinichi;deci nu cred k pastilutele sunt problema la tine Offline #3 2008-02-24 11:32:05
Re: hmmm... intrebare ?eu nu cred sincer ca de aici e... Offline #4 2008-02-24 11:36:52
Re: hmmm... intrebare ?nu are nici o tre nisipul la rinichi cu ac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-02-24 13:53:03
Re: hmmm... intrebare ?intreb aici ca e topic de intrebare..nu deschid nou...cum trebuie sa arate secretia cand iei anticonceptionale???? de exemplu ieri seara am avut contact si azi-dimineata am avut pe hartie scurgere/secretie transparenta se intidea...e oare normale.nu e ca si la ovulatie.stiu ca nu poti ovula la p[astile atat timp cat le iei corect. eu am facut trat cu zanocin si am intrat cu el in pauza ...am fost cuminte pe perioada tratamentului cu antibiotic plus toata pauza si am mai inghiti mai mult de 7 pastile de pe folia noau.. si abai dupa a8a am avut contact( cu terminare inauntru) aseara. sunt oare ok? ce-i cu secretia aia asa? e normala are rost sa-mi fac griji? nu am omis nicio pastila. pls help.. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-24 13:55:01
Re: hmmm... intrebare ?nu crezi ca era sperma? mami de minuni Offline #7 2008-02-24 13:58:26
Re: hmmm... intrebare ?m-am gandit. dar am pus intrebarea asta ca am maia vut si pe perioada celellate folii la fel secretia in anumite zile..inainte sa iau antibiotice sau sa am contact. de aiai intrebam cum arata secretia (una normala) la ac. ca si inaite sa iei? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2008-02-24 15:04:52
Re: hmmm... intrebare ?Te-ai spalat seara dupa contact? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #9 2008-02-24 15:08:48
Re: hmmm... intrebare ?nu m-am suparat. poate ca am formulat mai ciudat intrebarea sorry mami de minuni Offline #10 2008-02-24 15:21:41
Re: hmmm... intrebare ?pai tot timpul merg si ma spal dupa contact dar nu chiar si inauntru tare..nush cum sa explic ..la intrare. ca mi-e frica sa bag apa si sapun (fie el si gel intim ) . voi ce ziceti ...sunt ok? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #11 2008-02-24 16:16:45
Re: hmmm... intrebare ?pai nu bagi sapun inauntru te speli in vagin doar cu apa si degetelul.daca nu ai facut treaba asta eu inclin sa cred ca era sperma ca ai vazut tu acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|