homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna


#1 2017-04-02 16:29:38

AniN
Membru
Inregistrat: 2017-04-02
Mesaje: 1

Buna

As dorii sa stiu daca o fata de 14ani care nu si-a inceput inca viata sexuala(virgina)poate luat anticonceptionale pentru reglarea ciclului si si pentru acnee.Nu vrea sa mearga la ginecolog (rusinea o impiedica)si totus as dorii niste lamuriri din partea unor persoane cu cunostinta de cauza..asta inainte de ai administra eu de capul meu.Mentionez ca inainte de ciclu are o scurgere abundenta(parca ar fi acida...decoloreaza chilotu)iar menstruatia ii vine mult si o tine cam 6zile.iar fruntea ei e rana(ca si stoarce cosurile).Dati-mi un sfat va rog frumos!Va multumesc!

Offline

 #2 2017-04-02 17:49:56

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27
Mesaje: 3671

Re: Buna

Ginecologul, spun eu, n-are niciun amestec in toata treaba asta. Du fata la un medic dermatolog bun si o sa va ?ndrume spre cele mai bune soluții. Tot dermatologul poate recomanda in urma unor analize mai amănunțite, tratament intern in cazul in care cel extern nu da rezultate.
Cat despre reglarea ciclului, la 14 ani hormonii zburda in toate direcțiile, nu cred ca e nevoie sa fie reglat, o va face singur treptat. E prea devreme pentru a bombarda copila cu hormoni.
Parerea mea smile
Succes!


În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Online

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.