|
Nu esti logat.
Va invit la nunta mea!-10#172 2008-02-22 10:41:30
Re: Va invit la nunta mea!ce hestie..oare chiar...de ce nu merge?...ia scrie-ti la admin Offline #173 2008-02-22 11:21:26
Re: Va invit la nunta mea!a scris rallu dar tu crezi k ii va raspunde cineva ? hmmmmmmmmmmmmm mafie pe fata Offline #174 2008-02-22 11:49:24
Re: Va invit la nunta mea!e la pro tv concursul?hai sa facem toti reclamati!!!!!!!!!!!!!:f?rbannad::f?rbannad: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #175 2008-02-22 12:47:52
Re: Va invit la nunta mea!Aseara le-am scris asa: If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #176 2008-02-22 12:55:34
Re: Va invit la nunta mea!ok dar deocamdata nimic http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline Publicitateloading...
#177 2008-02-22 14:22:10
Re: Va invit la nunta mea!nimik pe nicio adresa dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #178 2008-02-22 18:33:30
Re: Va invit la nunta mea!Sa va prezint rezolvarea misterului. Am mai conversat cu cei care se ocupa de administrarea concursului. Iata discutia: If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #179 2008-02-23 01:04:30
Re: Va invit la nunta mea!Da, ai trimis prea multe si ei la vrajeala au bagat-o p`asta cu spam-ul. Spune-le k esti pe un forum cu mii de utilizatori care ti-au zis ca le poti trimite mail si daca nu te cred da-le link-ul de aici! Mai spune-le si ca le faci deja antireclama aici pe forum pt prostiile de faze pe care le fac.. Mai ai doar 2 zile, nu? Pe 24 se termina.. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #180 2008-02-23 01:24:06
Re: Va invit la nunta mea!Atata vreme cat dupa ultimul mail m-au ignorat complet, ce sa mai cred? Probabil ca era stabilit de la bun inceput cine sa castige. Dar de, am aparut eu care are peste 400 de voturi si probabil ca le amenintam pozitia. Pe 24 se termina, da. Ultima oara a fost editat de schumiholic (2008-02-23 01:28:29) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #181 2008-02-23 02:11:44
Re: Va invit la nunta mea!Da, chiar e aiurea faza.. Eram sigura ca o sa castigi.. Adica naibii ne ai pe noi Ce puteau sa faca aia ca sa aiba mai multe voturi? Doar sa stea sa-si faca adrese la misto zi si noapte si sa nu mai faca nik altceva pe durata concursului... O porcarie, ce sa zic.. Totusi mai da-le un mail sa le bati obrazul, ameninta-i cu antireclama.. Spune-le ca suni la OTV Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #182 2008-02-23 02:46:41
Re: Va invit la nunta mea!Le-am spus ca nu ma asteptam la asa ceva din partea lor si am scris si agentiei de turism care ofera premiul. Le-am relatat cele intamplate. Sunt curioasa daca ei vor lua masuri... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #183 2008-02-23 02:50:05
Re: Va invit la nunta mea!4 adrese ti-am dat si nici o invitatie primita. nu-i normal Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #184 2008-02-23 02:53:28
Re: Va invit la nunta mea!Pai da, asta e cand iti blocheaza contul!!! Ooooooof. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #185 2008-02-24 23:41:52
Re: Va invit la nunta mea!Concursul inca nu s-a terminat dar e tare faza: ieri (cred, nu sunt sigura) a crescut dintr-o data numarul de invitati ai celei mai mari nunti - de la 600 la vreo 800 si acum mai uitam ca a ajuns la 1106, iar in urma cu vreo 3 ore era 800 si un pic! Ce va spune chestia asta? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #186 2008-02-25 07:11:28© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|