homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va invit la nunta mea!-10

#172 2008-02-22 10:41:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Va invit la nunta mea!

ce hestie..oare chiar...de ce nu merge?...ia scrie-ti la admin

#173 2008-02-22 11:21:26

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

a scris rallu dar tu crezi k ii va raspunde cineva ? hmmmmmmmmmmmmm mafie pe fata diablo

#174 2008-02-22 11:49:24

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

e la pro tv concursul?hai sa facem toti reclamati!!!!!!!!!!!!!:f?rbannad::f?rbannad:

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#175 2008-02-22 12:47:52

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Aseara le-am scris asa:
Am descoperit o noua problema tehnica!!!! Pe aceeasi adresa de mail s-au trimis 2 invitatii - una de la contul meu si alta de la alt cont. De la contul meu ... s-a pierdut pe drum. De la celalalt s-a trimis instantaneu. Cum explicati acest lucuri? Mi s-a blocat contul si nu mai ajung invitatiile mele? Sau sunt cumva deja stabilite persoanele care trebuie sa castige?

Si mi-au raspuns de dimineata:
Ne cerem scuze pentru problemele aparute, acestea vor fi remediate in cel mai scurt timp. Invitatiile dumneavoastra nu au fost pierdute pe drum acestea asunt inregistrate in baza noastra de date si vor fi luate in considerare.

Asa ca ar mai fi o speranta. Daca vor ajunge invitatiile pana la urma, sa imi spuneti, va rog!

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#176 2008-02-22 12:55:34

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

ok dar deocamdata nimic

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

Publicitate

loading...

#177 2008-02-22 14:22:10

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

nimik pe nicio adresa

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#178 2008-02-22 18:33:30

schumiholic
Hero member

Sa va prezint rezolvarea misterului. Am mai conversat cu cei care se ocupa de administrarea concursului. Iata discutia:

Eu: Am descoperit o noua problema tehnica!!!! Pe aceeasi adresa de mail s-au trimis 2 invitatii - una de la contul meu si alta de la alt cont. De la contul meu ... s-a pierdut pe drum. De la celalalt s-a trimis instantaneu. Cum explicati acest lucuri? Mi s-a blocat contul si nu mai ajung invitatiile mele? Sau sunt cumva deja stabilite persoanele care trebuie sa castige?

Ei: Ne cerem scuze pentru problemele aparute, acestea vor fi remediate in cel mai scurt timp. Invitatiile dumneavoastra nu au fost pierdute pe drum acestea asunt inregistrate in baza noastra de date si vor fi luate in considerare.

Eu: Probleme tehnice nu s-au rezolvat. Si foarte curios ca doar de pe contul meu nu ajung!!! Iar in timpul asta eu pierd timp pretios in care mi-ar putea fi validate invitatiile. Am prieteni care au acces la net doar la serviciu, deci in weekend nu ma pot vota. Va rog foarte mult sa remediati problema cat mai repede!!!

Ei: Va rugam sa ne trimiteti contul si parola dumneavoastra pentru a incerca sa rezolvam aceasta problema in cel mai scurt timp.

Eu: ***** big_smile

Ei: Motivul pentru care dumneavoastra nu puteti trimite invitatii este ca: folosind anumite metode intr-un timp foarte scurt ati facut peste 4000 de invitatii ( acesta este considerat spam cu alte cuvinte concurenta neloiala) .

Eu: Ma scuzati ca va intreb, dar scrie undeva numarul limita de invitatii pe care il putem trimite? Daca am multe contacte, multe cunostinte, asta inseamna ca nu le pot folosi? Iar daca ar fi sa vorbim de spam, am putea considera ca toate invitatiile ar fi spam, pentru ca persoanele care le primesc nu au cerut astfel de corespondenta. Dar este doar un ajutor pe care il dau concurentilor sa castige acest concurs.
Iar daca vorbim de concurenta neloiala, nu mi se pare corect, cinstit si drept sa imi blocati contul, sa nu mai fie trimise invitatiile mele (sa fie pierdute pe drum, asa cum s-a spus) in favoarea altor concurenti. Prin urmare, as dori sa imi fie deblocat accesul pe contul meu.

Si nici ca mi-au mai raspuns! Voi ce parere aveti? Poate am exagerat cu cate mailuri am trimis, dar degeaba, pentru ca nici nu le-au primit oamenii aia!!!

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#179 2008-02-23 01:04:30

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Da, ai trimis prea multe si ei la vrajeala au bagat-o p`asta cu spam-ul. Spune-le k esti pe un forum cu mii de utilizatori care ti-au zis ca le poti trimite mail si daca nu te cred da-le link-ul de aici! Mai spune-le si ca le faci deja antireclama aici pe forum pt prostiile de faze pe care le fac.. Mai ai doar 2 zile, nu? Pe 24 se termina.. neutral

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#180 2008-02-23 01:24:06

schumiholic
Hero member

Atata vreme cat dupa ultimul mail m-au ignorat complet, ce sa mai cred? Probabil ca era stabilit de la bun inceput cine sa castige. Dar de, am aparut eu care are peste 400 de voturi si probabil ca le amenintam pozitia. Pe 24 se termina, da.
Dar sincera sa fiu, nu ma asteptam de la un portal respectabil sa faca chestii din astea. Daca tot faci un concurs, pai fa-l frate pe bune!!!
Adevarul e ca mi-e ciuda! Ma gandesc la voi toate care m-ati votat si m-ati incurajat si la toti ceilalti - prieteni, cunostinte, colegi! Toti ne urau "casa de piatra" si ne asteptau cu poze din Paris, ne dadeau si mailuri ale prietenilor ca sa le trimitem si lor invitatie si chiar speram si eu ca vom castiga. Dar cand vine o chestie din asta, pur si simplu iti vine sa ii iei la bataie!

Ultima oara a fost editat de schumiholic (2008-02-23 01:28:29)

#181 2008-02-23 02:11:44

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Da, chiar e aiurea faza.. Eram sigura ca o sa castigi.. Adica naibii ne ai pe noi tongue Ce puteau sa faca aia ca sa aiba mai multe voturi? Doar sa stea sa-si faca adrese la misto zi si noapte si sa nu mai faca nik altceva pe durata concursului... O porcarie, ce sa zic.. Totusi mai da-le un mail sa le bati obrazul, ameninta-i cu antireclama.. Spune-le ca suni la OTV rotfl

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#182 2008-02-23 02:46:41

schumiholic
Hero member

Le-am spus ca nu ma asteptam la asa ceva din partea lor si am scris si agentiei de turism care ofera premiul. Le-am relatat cele intamplate. Sunt curioasa daca ei vor lua masuri...

#183 2008-02-23 02:50:05

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

4 adrese ti-am dat si nici o invitatie primita. nu-i normal

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#184 2008-02-23 02:53:28

schumiholic
Hero member

Pai da, asta e cand iti blocheaza contul!!! Ooooooof.
Mi-e ciuda ca m-au incurajat atatia oameni, si voi, fetelor, si prietenii si simt parca am dezamagit pe toata lumea...

#185 2008-02-24 23:41:52

schumiholic
Hero member

Concursul inca nu s-a terminat dar e tare faza: ieri (cred, nu sunt sigura) a crescut dintr-o data numarul de invitati ai celei mai mari nunti - de la 600 la vreo 800 si acum mai uitam ca a ajuns la 1106, iar in urma cu vreo 3 ore era 800 si un pic! Ce va spune chestia asta?
Apropoul sa traiasca!
Asa ca le-am mai scris un mesaj (am scris si agentiei care cica sponsorizeaza concursul, ca poate ei nu stiu ce se intampla, dar... ma rog, no answer). Iata ce am scris din nou celor de la apropo:

Foaaaaaaaaarte interesant! Imi blocati mie contul ca sa poata altii sa genereze invitatii la greu. Oare cum e posibil in decurs de vreo 3 ore, sa creasca numarul de invitati de la o anumita pereche la 300?
Nu ma astept la un raspuns din partea voastra, ca vad ca nu se practica (mi s-ar parea normal sa aveti un administrator care sa se ocupe de chestia asta numita concurs si nu serviciul de relatii cu clientii cu program de luni pana vineri de la 9 la 5), dar nu suntem asa de naivi ca sa nu ne dam seama ce aranjamente se fac, ca sa ma exprim frumos! Dar in fine, atata puteti, atata faceti!
Si e foarte clar ca la voi castiga cine trebuie, nu cine merita!

#186 2008-02-25 07:11:28

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

f bine...clar e tzeapa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.