homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oboseala influenteaza apetitul sexual??-2


#20 2015-11-19 12:02:23

Jack&Monica
New member
De la: Madrid
Inregistrat: 2015-11-19
Mesaje: 21

Re: oboseala influenteaza apetitul sexual??

Nu are nimic deaface, si eu fac sport, si eu muncesc si eu sunt obosit dar nu imi scade apetitul. Cu toate ca atunci cand suntem obositi peste masura, evitam sa va excitam ( asta daca va iubim) si sa ,,pornim" treaba daca nu suntem siguri ca ne ramane energia necesara ca sa va ajutam si pe voi sa atingeti extazul. Una este cand esti obosit si excitat si partenera iti face un blowjob ca sa adormi mai repede, pentru ca esti atat de obosit incat nu poti dormi si abia mai ai energie cat sa stai cu ochii deschisi ( asta nu inseamna ca daca primesti si te ajuta sa adormi pt ca te iubeste nu ramai dator smile si alta este sa iti scada apetitul brusc pentru cateva zile la rand doar pe fond de oboseala...

Offline

 

#21 2017-04-18 15:14:41

leontem
New member
Inregistrat: 2016-11-22
Mesaje: 8

Re: oboseala influenteaza apetitul sexual??

Eu zic ca influenteaza apetitul. Pai ce chef sa mai ai daca esti rupt de oboseala, fara vlaga si singurul lucru  pe care vrei sa-l faci e sa dormi smile.

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.