|
Nu esti logat.
Intrebare urgenta-4#58 2008-02-22 18:01:46
Re: Intrebare urgentapoti sa faci pauza aia de 7 zile si sa te protejezi suplimentar 7 zile din folia urmatoare sau le iei pe astea 3 ramase + inca 4 dintr-o folie de rezerva ca se se reinstaleze protectia.evident trebuie sa te protejezi suplimentar VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2008-02-24 20:15:01
Re: Intrebare urgentams mult fetelor, m-ati linistit si am sa unesc cele 2 folii , dar sa stiti ca nu scapati de intrebari : am sa iau in continuare pe cele 4 pastilute din folia a doua , dar pot sa le iau pana la capat sau le iau numai pe astea 4 si fac pauza aia de 7 zile sau pot sa le iau si pe restu' si luna asta nu o sa imi mai vina (se poate si asa fara pauza intre folii?). pup fetele si va astept raspunsurile, poate prin problema mea si raspunsurile voastre o sa le raspundem si altor fete care se afla intr-o situatie asemanatoare cu a mea. Offline #60 2008-02-24 20:31:07
Re: Intrebare urgentaambele variante le poti pune in aplicare. poate aparea insa spttingul mami de minuni Offline #61 2008-02-25 14:09:17
Re: Intrebare urgentaok ms mult si sa ai un bebe sanatos si frumos eu_vreau.pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|