homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciuperca

#1 2008-02-25 17:18:34

joann.joann
New member
Inregistrat: 2008-02-23

ciuperca

doctoressa, te rog!!!
ref trichomonas vaginalis...
se ia in mod special prin...ce?
ce masnifestari are el/ea
tratament...?
ce trebuie facut in acest caz?
ce trebuie sa faca si el...si ea?
multumesc pt raspunsurile ce urmeaza

#2 2008-02-25 17:20:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ciuperca

joann.joann ai warn. ai un topic deschis pe acelasi tema. puteai intreba acolo.

Agentul patogen al Trichomonozei este Trichomonas vaginalis - un protozoar flagelat. Infectia se intalneste des. Adesea este depistata in urma unor investigatii ocazionale.
  Trichomoniaza, la femei, constitue 20-40 % din toate vulvovaginitele. La barbati, reprezinta o treime din uretritele negonococice. Parazitul se transmite cel mai des prin cale sexuala. Foarte rar el se poate transmite si mediat (la fetite). Pericol prezinta atat bolnavii, cat si purtatorii asimptomatici. Incubatia este de 4-21 de zile. La barbati, manifestarile sunt constituite din secretii uretrale moderate de tipul "picaturii matinale" cu sau fara prurit si jena la mictiune. Dintre complicatii putem mentiona balanopostitele (inflamatia glandului si preputiului), prostatitele, rar epidimitele. La femei - leucoreea (secretie alb-galbuie cu miros particular) cu inflamatia vulvei si vaginului. Femeia prezinta prurit sau senzatie de arsura. In formele cronice netratate apar complicatii utero-anexiale. Tratamntul nu este dificil in formele acute.

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-25 17:21:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

se ia in mod special prin contact sexual mai rar de la piscne dar se poate.trebuie facuta o analiza la secretie sa vezi daca ai sau nu.se da un tratament pt.ambii parteneri ce consta in antibiotice daca nu ma insel.manifestari nu prea are evntual o secretie anormala

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-02-25 17:23:14

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si nu e ciuperca...e parazit

mami de minuni hjarta

#5 2008-02-25 18:06:17

joann.joann
New member

purtatorul acestui...parazit este el ?
sau este...e
si,deh...de abia am poposit pe acest site, asa kaaa...fie-mi iertat k am intrat si in alta parte si am intrebat...

Publicitate

loading...

#6 2008-02-25 18:06:52

joann.joann
New member

purtatorul este...el?
sau este...ea?

#7 2008-02-25 18:08:13

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

vezi ca se supara fetele ca nu editezi...

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#8 2008-02-25 18:13:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ambii pot fi purtatori.nu apare doar la barbat sau femeie.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.