homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita recurenta


#1 2017-07-16 12:11:50

Danaba
Membru
Inregistrat: 2017-07-14
Mesaje: 0

Vaginita recurenta

Bună dragelor,

De 5 luni ma lupt cu o vaginita recurenta care se încăpățânează sa ramana lipita de mine.
La prima vizita la ginecolog am fost diagnosticata cu o vaginita bacteriana, mi s-a prescris Klion 10 zile, Tinizol 500mg doza unica ambii parteneri cu repetare dupa o săptămână si Viviflor.  Dupa tratament, in prima săptămână de ovule Viviflor, vaginita a reapărut.. Am mers iara la ginecolog si mi s-a prescris Atrican 7 zile ambii parteneri, Klion 10 zile si Gynophillus. Acceasi situație dupa terminarea tratamentului cu Klion, inca era acolo nesuferita. Frustrarea mea e ca și eu și partenerul am urmat cu strictețe tratamentul, dar după primul contact sexual de la tratament, flora mea o ia razna..
Revenind, a 3 a vizita la ginecolog, aceeași problema, veșnică vaginita. De data aceasta tratament cu cervugid 12 zile, partner Tinizol, si eu Gynophilus dupa ovulele cervugid.
Toate bune si frumoase pana aseară, asta fiind a 2 a săptămână de Gynophilus. Mirosul dispăruse, inflamația si durerile la fel. Aseară dupa contact a început sa imi curgă o secreție branzoasa alba fara miros, am usturimi si vulva inflamata. In secreție am observat si putin sânge, chiat daca menstra am avut o acum 2 săptămâni.
Nu știu ce sa mai fac si unde sa mai merg sa scap o data de problema asta. Ma puteți ajuta cu un sfat, um ginecolog bun in bucuresti ? Ati avut vreuna o experienta asemănătoare, ce anume mai e de făcut?
Cum pot sa amelioreze usturimea pana ajung iară la ginecolog?
Multumesc fetelor!
D.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.