homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.


#1 2017-05-31 15:56:57

vyd69
Membru
Inregistrat: 2017-05-31
Mesaje: 1

Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.

Buna! Sunt D. si am 48 de ani. Sunt casatorit cu sotia mea de 28 de ani. De mai bine de 20 de ani locuim in strainatate. Eu si sotia mea suntem persone de minte deschisa, ce putin asa cred eu. In urma cu multi ani noi am  pus in practica fanteziile noastre sexuale, intrand in lumea "Swinger" practicand sex cu alte perechi cu schimb de partener inclusiv. Am acceptat amandoi asta, ca urmare a unor probleme ce am avut amandoi la inceputul casniciei noastre.Infidelitati. Atat eu cat si ea. Ne-am hotarat sa mentinem casnicia deoarece ne iubeam mult si nu vroiam sa ne despartim, iar solutia pentru noi a fost sexul cu alte perechi pentru amndoi.
Asa am continuat multi ani, iar relatia noastra s-a consolidat. Nu am mai fost tentati sa fim infideli.
In experinta noastra sexuala am ajuns inclusiv la trio, insa doar cu alti barbati, pentru ca ea nu o vrut cu femei. Am acceptat si asa, pentru ca era foarte excitant pentru mine sa o vad facand sex cu alt barbat, inclusiv sa particip.
Acum cateva zile am gasit prin internet, pe ex prietenul ei si am decis amandoi sa contacteze cu el. Mentionez ca acest fapt este urmarea fanteziilor noastre, in ultima perioada ne-am excitat mult su idea ca ea sa faca sex cu el. In perioada cand au fost prieteni, nu au ajuns sa aiba sex impreuna, chiar daca erau aprope sa se casatoreasca. Lucrurile intre ei s-au precipitat iar relatia sa rupt. Am fantaziat impreuna ca daca mergem in vizita in Romania, eu o voi lasa sa faca sex cu el, dar fara implicatii de dragoste. A acceptat la idea, chiar daca nu era foarte entuziasta de aceasta. Parea ca nu o intereseaza foarte mult, iar eu aveam parerea ca mi-o zice mai mult de dragul meu.
Toate astea se intamplau inainte de al regasi prin internet( Facebook). In ziua cand la acceptat ca prieten en Facebook, a chateat cu el cateva ore. In timp ce chatea cu el mia spus ca vrea sa-i scrie direct ca vrea sa se culce cu el. Eu i-am spus sa nu se grabeasca, ca avem timp sa-i spuna asta. Toate la momentul oportun. S-a suparat foarte tare, acuzandu-ma ca nu stiu ce vreu, ca sunt gelos,etc. Acest lucru nu este adevarat, pentru ca eu am acceptat trio cu alti barbati si niciodata nu a fost nici o problema. Insa faptul ca am vazut-o asa "disperata" sa programeze totul, chiar daca nu mai vorbise cu el de zeci de ani, nu mi-a creat multa incredere. Zilele urmatoare am vorbit subiectul destul de mult, ea incercand sa ma convinga sa accept ca ea sa se culce singura cu el. Insa eu am ramas pe pozitie. I-am spus ca accept cu altii, insa cu el nu.
Sper ca nu m-am lungit prea mult, de aceea vreu sa stiu si parere altora.
1. Sa o las sau nu sa faca sex cu fostul?
Va multumesc!

Offline

 

#2 2017-09-12 12:05:14

popescudani
Membru
Inregistrat: 2017-09-12
Mesaje: 4

Re: Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.

Poti sa o lasi linistit! Ideea e urmatoarea (si nu conteaza varsta): FEMEILE NU RESPECTA BARBATII CARE NU POT SEDUCE FEMEI DE ACELASI CALIBRU (in cazul de fata, sotia ta). Asa ca uita de gandurile sotiei tale si de dorintele ei. Slabeste, fa sport, da burta jos si fii in  forma si incepe sa iesi la "agatat" si cunoscut femei noi.

O sa vezi cum te va aprecia sotia wink (si te rog sa nu tii cont de varsta pentru ca este irelevanta). Daca mai vrei sa vorbim, lasa un mesaj.
SUCCES!

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.