|
Nu esti logat.
Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.#1 2017-05-31 15:56:57
Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.Buna! Sunt D. si am 48 de ani. Sunt casatorit cu sotia mea de 28 de ani. De mai bine de 20 de ani locuim in strainatate. Eu si sotia mea suntem persone de minte deschisa, ce putin asa cred eu. In urma cu multi ani noi am pus in practica fanteziile noastre sexuale, intrand in lumea "Swinger" practicand sex cu alte perechi cu schimb de partener inclusiv. Am acceptat amandoi asta, ca urmare a unor probleme ce am avut amandoi la inceputul casniciei noastre.Infidelitati. Atat eu cat si ea. Ne-am hotarat sa mentinem casnicia deoarece ne iubeam mult si nu vroiam sa ne despartim, iar solutia pentru noi a fost sexul cu alte perechi pentru amndoi. Offline #2 2017-09-12 12:05:14
Re: Sotia mea vrea sex cu fostul prieten.Poti sa o lasi linistit! Ideea e urmatoarea (si nu conteaza varsta): FEMEILE NU RESPECTA BARBATII CARE NU POT SEDUCE FEMEI DE ACELASI CALIBRU (in cazul de fata, sotia ta). Asa ca uita de gandurile sotiei tale si de dorintele ei. Slabeste, fa sport, da burta jos si fii in forma si incepe sa iesi la "agatat" si cunoscut femei noi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|