|
Nu esti logat.
Libidou la pamant!#1 2014-08-21 20:50:23
Libidou la pamant!Buna seara fetelor! Am si eu o mare...mare problema si anume : libidoul meu este undeva sub nivelul marii. De cand am inceput sa iau AC (cam de 1 an), pofta mea in ceea ce priveste sexul a inceput sa scada vertiginos. nu stiu ce sa spun...cred ca e din cauza pastilelor, pentru ca inainte sa le incep, eram destul de ok la acest capitol. Habar nu am ce sa fac...la AC, imi e greu sa renunt pentru ca tare teama imi e de o sarcina. Chiar nu e timpul acum .Am discutat cu logodnicul meu mult si bine legat de aceasta problema, am intors-o pe toate partile... chiar nu stim ce sa mai facem. Exista vreun tratament, remediu, leac babesc sau ceva? Daca ma duc la ginecolog, ar putea sa-mi dea vre-o solutie? Sau doar bat drumul degeaba? Si daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema. Offline #2 2014-08-21 21:08:25
Re: Libidou la pamant!Buna,mai intai,inainte de a deschide un subiect nou,vezi te rog daca s-a mai vorbit despre problema ta,asa evitam deschiderea topicurilor multiple pe acelasi subiect,nu te voi taxa pentru ca esti noua,sa stii pe viitor ! Exita un butonas "cauta" si scrii cuvantul cheie ,ex:libidou. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2014-08-21 21:25:33
Re: Libidou la pamant!Multam pentru ca m-ai iertat:)) Offline #4 2014-08-21 21:28:26
Re: Libidou la pamant!Poti merge la planning sa le schimbi, e posibil ca alte AC sa nu aiba acelasi efect asupra ta Offline #5 2014-08-21 23:15:53
Re: Libidou la pamant!mie mi se pare ca 4femina sunt doar alte pastile in plus pentru ficat + chestie de marketing Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-21 23:54:48
Re: Libidou la pamant!da de ce nu doriti nici unul prezervativ? ce are? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #7 2014-08-22 11:35:04
Re: Libidou la pamant!anticonceptionealele intr-un fel "castreaza" chimic (suprima functia ovariana, inlocuind-o cu hormoni de sinteza), e normal sa nu mai ai libidou. e nevoie de efort si imaginatie ca sa poti face sex. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-08-22 11:41:18) Offline #9 2014-08-24 15:24:57
Re: Libidou la pamant!eu inainte de pastile nici nu voiam sa aud de sex! si dupa ... wow! s-a schimbat considerabil! cred ca la mine e confortul mental ca nu am risc de sarcina! prezervativul sucks ... in perioadele cand tb sa ma protejez suplimentar nici nu imi ardea de sex! nu simt nicio placere ... prezervativele feminine sunt mai ok Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #10 2014-08-24 23:01:25
Re: Libidou la pamant!mai foloseste cineva de-ala feminin in ziua de azi? eu n-am mai auzit pe nimeni Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #11 2014-08-24 23:02:50
Re: Libidou la pamant!mie mi se pare destul de unsafe fata de cele masculine Two souls don't find each other by simple accident Offline #12 2014-08-25 17:33:47
Re: Libidou la pamant!Buna Lucy, cel mai bine e sa te duci la un ginecolog si sa te sfatuiesti cu el. Eu ( si aproape sigur si ginecologul) iti va propune sau recomanda Dispozitivul Intrauterin (DIU) e fff safe (0,3% sanse de accident), e micut si ofera contraceptie adecvata de la 5 pana la 10 ani...si aproape sigur il vei innebuni pe logodnicul tau cu sesiuni de sex interminabile!!! Ultima oara a fost editat de luisjota (2014-08-25 17:34:53) fucking perfect... Offline #13 2015-11-12 15:04:15
Re: Libidou la pamant!Pentru cresterea libidoului un produs interesant e Femmax. Cunosc cateva persoane multumite de produs. Offline #14 2015-11-19 11:24:28
Re: Libidou la pamant!Buna Lucy, si noi am trecut prin chestia asta, in urma cercetarilo personale am descoperit ca cea mai buna metoda este sexul, vorbeste cu partenerul tau si roaga-l sa iti ofere un masaj cu happy end , trebuie multa rabdare, muschi la ceafa bine antrenati ( ), functioneaza bine si lectura erotica ( fantezii, nuvele materiale sexy).Dupa cateva orgasme obtinute cu greu corpul incepe sa le ceara. Exista si riscuri desigur, noi am cazut in cealalta extrema .(din fericire) Offline #15 2016-06-22 14:21:35
Re: Libidou la pamant!Dragos din ce am citit eu produsul ala e doar pt femei... Offline #16 2017-05-10 10:44:12
Re: Libidou la pamant!Pe mine m-a ajutat sa am orgasme mai mari maxatinu. Partea proasta e ca daca nu mai iei rezultatele nu sunt permanente. Offline #17 2017-07-25 14:39:43
Re: Libidou la pamant!Problemele de natura sexuala apar si din cauza ca anumite afectiuni ale organismului nostru pot genera ca si smptome astfel de lucruri. Offline #18 2017-09-25 13:30:59
Re: Libidou la pamant!
E bun si pentru femei produsul acesta sau el poate fi folosit doar de catre persoanele de sex barbatesc. Eu acu apetitul sexual am probleme destul de urate de o perioada cam lunga de timp. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|