homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce unele femei nu agreaza anumite pozitii sexuale?


#1 2017-09-28 17:49:05

Robert30
Membru
Inregistrat: 2017-09-28
Mesaje: 4

De ce unele femei nu agreaza anumite pozitii sexuale?

Salut pentru toata lumea, mai ales fetelor si femeilor, carora le adadresez o intrebare.

Eu am 30 de ani si de 4 ani sunt cu actuala prietena care are 23 de ani. Cand ne-am cunoscut era virgina , eu am  dezvirginat-o si de atunci avem o viata sexuala implinita. Practicam atat sexul vaginal cat si oral si anal in diverse pozitii. Inca de la inceput, faceam sex vaginal si oral, dupa vreo doi ani am convins-o cu succes sa accepte sa o penetrez anal. Cu toate ca nu avea nicio experienta inainte sa ne cunoastem, niciodata nu a refuzat sa faca sex in vreo anume pozitie preferata pe moment de mine, chiar daca la primea experimentare a unei noi pozitii nu era foarte indemanatica.

Ininte de actuala relatie, am avut  3 relatii mai lungi si nenumarate aventuri de o noapte. La mai multe din partenerele mele am intalnit o anumita reticienta sau chiar refuz categoric de face sex in anumite pozitii. Motivele erau diverse:  ba ca "nu le place", ba ca li se par incomode, chiar  m-am confruntat odata cu refuzul de a face sex vaginal in pozitia dogy style, pe motiv ca e umilitor si indecent (pai daca o luam asa orice pozitei este "indecenta"). Marturisec ca sunt un tip de constitutie fizica atletica, nu am surplus de kilograme si am inaltime peste medie, dar nu exagerata.

Intrebarea mea pentru doamnele si domnisoarele de pe form este, daca ele au pozitii pe care nu le agreaza sau nu le practica niciodata si din ce motive?

Ultima oara a fost editat de Robert30 (2017-09-28 18:04:31)

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.