|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...#1 2008-02-26 21:22:37
Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...Hello.sunt noua pe forum. Am mai vazut subiecte legate de efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelor,dar nu am gasit nimic care sa ma lamureasca pe deplin. Situatia mea e urmatoarea...ciclul mi-a trecut acum aproximativ 2 saptamani. De o saptamana iau Logest. De tot atata timp iau si ampicilina. Ieri am uitat sa iau logestul,asa ca l-am luat peste aproximativ 8 ore de la ora la care trebuia Explicati-mi si mie va rog, in cat timp isi vor face anticonceptionalele efectul? Presupunand ca mai iau antibiotice inca 3 zile. Si daca peste 3,4 zile imi reiau viata sexuala, risc sa raman gravida folosind doar ovule contraceptive pharmatex? ca presupun ca o oarecare protectie ofera si logestul,dupa o saptamana,chiar si combinat cu ampicilina. plssss ajutati-ma,ca nu stiu cum sa fac,sa nu raman gravida. prezervativele chiar nu le suport Offline #2 2008-02-26 21:25:23
Re: Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...te protejezi suplimentar cu prez.cat timp iei antibioticul si inca 7 zile dupa terminarea lui tot cu prez. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-26 21:25:33
Re: Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...te protejezi tot trat+inca urmatoarele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-02-26 21:28:42
Re: Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...multumesc mult pt raspunsuri. Cu ce m-as putea proteja,in afara de prezervativ,pe care nu il tolerez prea bine? ovulele sunt bune de ceva? din cate stiam eu, au eficacitatea sub 80%... sau orice gen de contraceptive locale pe care le-as putea folosi... Offline #5 2008-02-26 21:30:47
Re: Anticonceptionale Logest vs Ampicilina...daca vrei sa te feresti eficient de o sarcina doar prezervativul te poate ajuta...sau abstinenta... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|