|
Nu esti logat.
Modificare urina dupa contact sexual.#1 2018-02-16 14:54:17
Modificare urina dupa contact sexual.Buna ziua doamnelor, Offline #2 2018-02-16 15:20:52
Re: Modificare urina dupa contact sexual.fa un sumar de urina si o urocultura, nu e neaparat sa ai toate simptomele in cazul unei infectii Offline #3 2018-02-16 15:33:37
Re: Modificare urina dupa contact sexual.Pana sa fac un examen urinar, credeti ca ar putea fi vorba de o infectie sau exista probabilitatea unei sarcini? Este posibil sa fi contactat vreo infectie de la el? Ultima oara a fost editat de _she_ (2018-02-16 15:34:21) Offline #4 2018-02-16 15:36:29
Re: Modificare urina dupa contact sexual.infectia urinara nu e ceva ce se transmire sexual, dar se intampla frecvent dupa contactul sexual pentru ca el favorizeaza migrarea bacterilor din vagin spre uretra Offline #5 2018-02-16 15:47:20
Re: Modificare urina dupa contact sexual.Da, cunosc faptul ca infectia urianara nu se transmite sexual, insa ma gandesc ca aceasta sangerare pe care o am m-ar salva de la o posibila sarcina, cred. Pana la urma, el isi doreste un copil, dar nu stiu daca este momentul acum. Alte simptome ale sarcinii nu am, desi resimt o stare de somnolenta, ma balonez, schimbari ale dispozitiei, unele crampe abdominale, o oarecare borfaiala in burtica, o oarecare durere de cap, dar nu cred ca este ceva ce ar prevesti o sarcina. Offline Publicitateloading...
#6 2018-02-16 15:54:36
Re: Modificare urina dupa contact sexual.nu ai ce simptome de sarcina sa ai acum, nici macar nu ar fi avut loc implantarea daca ar fi sa fie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|