|
Nu esti logat.
Antibiotic#1 2007-10-09 17:14:21
antibiotictrebuie sa iau antibitic ospen 1000.mie mi se pare cam puternic si nu vreau sa fac candida.ce sa iau in per asta?ospen contine fenoximetilpenicilina sub forma de sare de potasiu 1000000 UI si zaharina Na. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #2 2007-10-09 17:15:03
Re: antibioticun antimicotic i.care la farmacie un antimicotic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-09 17:17:51
Re: antibioticasta e antimicotic alexia? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-10-09 17:19:03
Re: antibioticmultumesc mult fetelor Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #5 2007-12-18 18:05:52
Re: antibioticBuna fetelor.Poate ma lamuriti si pe mine.Am si eu o problema asemanatoare.Am luat o luna antibioticele Lekoclar care stiu ca sunt puternice , urmate apoi de ampicilina.Trebuie sa ne protejam intotdeauna cand luam antibiotice??(am vazut ca s-a scris despre nistatin, daca am retinut bine , de exemplu, candida,are simptome????, sau este bine sa mergem la un control de rutina indiferent daca avem vreo simptoma sau nu, in ideea ca antibioticele distrug flora intestinala?? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-27 20:33:16
Re: antibioticBuna.am o mare problema si stau cu inima cat un purec.nu iau anticonceptionale,dar in schimb ma protejez cu prezervativ si s-a spart Offline #7 2008-02-27 20:36:00
Re: antibioticdaca nu erai in perioada fertila e ok...nu ti fa griji legat de antibiotic...daca erai in perioada fertila exista un mic risc...ca si in cazul postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-02-27 20:36:48
Re: antibioticnu cred ca are legatura antibioticul cu escapelle. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|