homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Calculator ovulație


#1 2018-07-29 14:02:48

MonaD145
Membru
Inregistrat: 2018-07-29
Mesaje: 1

Calculator ovulație

Buna ziua ,am nevoie de ajutor legat de fertilitate si ovulație ,am un ciclu neregulat si am sa scriu exact despre ce perioada este vorba sa ma intelegeti !

Prima zi a ciclului 23 martie 2018 ( 6 zile ) -19 aprilie (prima zi a ciclului cu o durată de 6 zile ) deci durata de 28 de zile intre ele,apoi 16 mai (prima zi ) la fel sunt 28 de zile ....urmatorul 13 iunie ( 29 de zile )  si ultimul 7 iulie (25 zile ) după aplicația de pe telefon ar fi zis ca pe data de 17 iulie a fost ovulatia ....după cum puteti vedea ciclu nu este regulat și faptul că am avut ceva peridoada de a venit la 28 de zile e doar o intamplare pentru că la fiecare lună difera si ne dorim un copilas ,ideea este că nu știu cum să calculez având în vedere ca de la luna la luna difera ! Cel putin acum am luat in considerare aplicația dar nu ne-a ajutat cu nimic (nu vine bebele încă :-( ) ..aveți idee mai sunt persoane cu întâmplări similare ? Mulțumesc

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.