|
Nu esti logat.
Anticorpii antichlamydia.#1 2008-02-27 11:46:34
anticorpii antichlamydia.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt infectata cu Chamydia si am luat tratament cu Azitrox, 1g timp de 3 zile consecutive. Offline #2 2008-02-27 11:51:07
Re: anticorpii antichlamydia.mai curand 2 mami de minuni Offline #3 2008-02-27 11:55:38
Re: anticorpii antichlamydia.cel putin 2. si fa-ti si din secretie. mie tocmai mi-au iesit anticorpii ok (igg poz, igm neg) si secretia super-rau. asta dupa 2 tratamente. santate!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-02-27 12:34:05
Re: anticorpii antichlamydia.katami, daca anticorpii au iesit ok sincer mie mi se pare a fi ceva in neregula cu examenul secretiei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-27 16:01:38
Re: anticorpii antichlamydia.doctoressa, am mai scris si la alt topic... am 387 valoarea antigenului din secretie, in conditiile in care pozitiv inseamna peste 80, prima data am avut 82, dupa azitro -181, iar acum, dupa doxi - 387. si sincer va spun, cred rezultatul, pt ca secretia mea are, uneori, un aspect albicios si vascos... ceva cam ca la ovulatie, dar alb (ma autosugestionam eu degeaba ca e de la filamentele de candida pe care mi le-au mai gasit). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-28 11:13:13
Re: anticorpii antichlamydia.katami...eu continui sa NU CRED ca ai motive sa te indopi cu antibiotice! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-28 13:12:22
Re: anticorpii antichlamydia.stiu n-am luat antibiotice in viata mea (ma rog, am luat cand eram prea mica sa-mi spun cuvantul), sunt anti toxine dintr-astea.... dar acum mi-e prea frica de o posibila infertilitate ca sa risc. cea mai mare dorinta a mea e sa ajung mamica... si asta nu ma lasa sa stau cu frica si, eventual, cu chlamydia in mine. stiu, aveti dreptate, exista sanse sa nu mai fie.... dar nu vreau sa risc. iar secretia aia n-a fost asa de la inceput, nici macar de cand iau ac (desi s-a mai ingrosat putin si atunci)... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|