homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist


#1 2019-02-06 19:54:44

monnika77
New member
Inregistrat: 2007-07-19
Mesaje: 41

Chist

Buna...am o problema mai delicata..in data de 24ianuarie a trebuit să apelez la postinor a alunecat prez..apoi in data de 28 mi am montat sterilet...m-durut destul de tare. De atunci eu sângerez .nu mult..moderat..la 6zile am sunat medicu care mi -la montat..mi -la zis că e normal sa sngerez..până la următoarea menstruație????????. ..in fine am mers la alt medic și i am spus de prb mea..cu postinor u..și cu steriletul..și axis sa nu mi fac prb că corpul trebuie sa se o isnuiasca..mi a făcut un eco vaginal..și surpriză am un chist ...el spune că având în vedere cele 3elemente..mai ales postinoru e normal că sângerez....mi a recomandat anticoncepționale karisa...eu am folosit ff multi ani yasmin dar a trebuit să le întrerup..că avem migrene ff urate+că am 41 de ani +că și fumez..acum întrebarea mea este daca este chiar necesar să iau larissa sau pot sa iau alte anticoncepționale.. cele cu progesteron..având în vedere vârstă..sau șanț și alte tratamente pt chist..vrei sa va spun că și acum sângerez un pic i au alchemila pt oprirea sângerări....scz poate v-am plictisit dar am vrut sa fiu explicită...va mulțumesc

Offline

 #2 2019-11-27 12:10:03

GeorgianaStroe01
New member
Inregistrat: 2019-11-27
Mesaje: 8

Re: Chist

Salut! Eu te sfatuiesc sa mergi la un control. Poti incerca sa iti faci o consultatie si la domnul doctor Silviu Istoc. Nu ai nimic de pierdut! Si eu am avut un chist pe un ovar si domnul doctor Silviu Istoc m-a ajutat sa ma tratez. Acum nu mai am nicio problema si nici dureri. In mod normal nu trebuie ca dupa tratament sa mai ai simptome de genul. Sper sa scapi de el cat mai repede, ca sa nu ai parte de alte „surprize”! Numai bine!

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.