|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata?-2#20 2008-02-28 11:00:11
Re: oare sunt insarcinata?fa maine dimineata un test cu urina prima...acela va arata bine...si vei putea scapa de stres... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-02-28 11:02:57
Re: oare sunt insarcinata?eu zic ca esti bine,stai fara grija! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #22 2008-02-28 12:01:44Re: oare sunt insarcinata?
nici eu nu cred ca esti insarcinata, acum e posibil sa iti intarzie de la postinor...am luat si eu acum ceva timp si prima menstruatie dupa postinor mi-a venit cand trebuia si a doua mi-a intarziat o luna Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2008-02-28 12:21:30
Re: oare sunt insarcinata?
fa un test cu prima urina Offline #24 2008-02-28 15:01:46
cum iti dai seama ca nu sunt bune anticoncep pt tine??si prietena mea vrea sa ia insa spune ca se va ingrasa,si din cauza asta ii este frica!si nu stie cum poate afla daca sunt bune anticoncep pt ea,fara sa le incerce..nici nu stie unde sa mearga sa le ia,fara sa plateasca consultatia(asta in caz daca se poate asa cva) Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-28 15:06:17
andra eu tin mult la tine dar am impresia ca te joci cu focul prezervativ nu ac.nu desi poti sa iei problemele tale cu tiroida nu sunt contraindicatie absoluta daca endocrinologul ala al tau e evident dispus sa te supravegheze cum trebuie.sa speram ca se controleaza bine prietenul tau si nu ai surprize.eu nu as folosi metoda asta pt.nimic in lume mai prezervativ desi nu ma incanta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-02-28 15:06:41
Re: oare sunt insarcinata?marius,sa mearga la planning,acolo medicul ii va spune ce si cum,si faza cu ingrasatul nu e chiar asa,nu ele in sine ingrasa mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #27 2008-02-28 15:07:07
Re: oare sunt insarcinata?la planning sa se duca , acum nu stiu in ce masura consultatia e gratis, sa nu ia antibb de capu ei ca nu e bine, anticonceptionalele nu ingrasa insa dau pofta de mancare, si din cauza asta pun fetele pe ele, dar daca te abtii si nu mananci mai mult decat ar trebui nu patesti nimic. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #28 2008-02-28 15:11:05
dar medicul stiu ca t intrb doar cati ani ai,cand ti-ai inceput viata sexuala,parca kg si inaltimea si apoi iti prescrie anticoncep...e pericol mare daca ar lua fara medic?imi zicea de yasmin sau marvelon parca ca ar vrea sa iasa,dar intai sa stie si parerea cuiva care se pricepe... Ultima oara a fost editat de marius_pie85 (2008-02-28 15:11:39) Offline #29 2008-02-28 16:02:04
intreaba mai multe chestii cand prescrie antibebe, nu e chiar asa. si daca e ceva in neregula isi da seama. sa nu ia de capu ei http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2008-02-28 21:29:02
Re: oare sunt insarcinata?am si eu o intrebare legata de cum dau doctoritele de la planning pastilute...cand am fost m'a intrebat ce a rasp si alinuutza(greutate,inaltime,cati parteneri am avut,cand mi'am inceput viata sexuala dak fumez cate tigari......)...si mi'a dat marvelon28...dar de cate ori am fost la cabinet am vazut k toate fetele primesc acelasi tip de pastile...tuturor li se potrivesc acest tip de pilule sau le dau k doar pe acesta il au in stoc? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|