homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic dermatolog-3


#39 2011-06-30 18:09:45

daenarys
Vizitator

Re: Medic dermatolog

IN,depinde cum arata alunita aia.cauta un dermatolog bun.el poate sa iti zica daca sa o lasi in pace,daca trebuie cauterizata sau scoasa chirurgical.
daca esti din buc.iti pot recomanda eu un medic dermatolog bun smile

nu se intampla nimic rau daca scoti o alunita cu laserul.

 #40 2011-09-10 13:36:14

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28
Mesaje: 8277

Re: Medic dermatolog

Fetelor, vreau sa va intreb daca stiti un dermatolog bun in Timisoara, eventual unul care sa fie specializat pe alunite.

Al meu are cateva alunite care sunt mai mari, iesite in relief etc si chiar daca nu am observat sa isi fi schimbat aspectul in ultimul an, am inteles ca e mai bine sa mergem la medic sa vedem ce e cu ele, mai ales ca in vara aceasta s-a ars destul de rau la munte in zona in care are una din alunitele suspecte (e pe gat si nu am observat ca tricoul nu o acoperea)

Vroiam sa va mai intreb daca stiti care e procedura standard. Daca alunitele arata suspect, ar trebui facuta o biopsie? Nu vreau sa mergem la un medic care sa sara imediat sa le scoata, el nu vrea asta sub nicio forma, insa vrem sa ne asiguram ca nu sunt probleme.

Offline

 

#41 2020-05-04 01:06:56

StefaniaM
New member
Inregistrat: 2017-10-08
Mesaje: 26

Re: Medic dermatolog

biancus_intelectus a scris:

Stie cineva tratament la care nu ai nevoie de retea,pt o egzema cred eu...are cam 2 cm diametru,ai arata ca "pielea gainii" extrem de uscata

Ioi nu ii de utilizat tratamente "dupa auzite" niciodata, mai ales cand vine vorba de piele*

*reclama

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.