homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare-3

#39 2008-02-26 20:45:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: sangerare

asta zic si eu.... deci ori e spotting de la ac. ori sa fie de la papanicolau desi ma gandesc ca daca era de la el aparea si lala mai aproape.si acum pe gartie nu se vede nimic suspect...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#40 2008-02-28 18:34:23

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

sunt intr-o dilema nu vreau sa mai deschid alt topic pt ca tot la problema mea se refera, eu sunt din deva , care nu e oras mare de felul lui, cu chiu cu vai am localizat un cabinet de planning, probabil ca or mai fi, cert e ca asta nu mai functioneaza, sau ceva s-a intamplat. luni ar trebui sa incep pastilutzele si nu am cu cine sa ma consult, medicul meu zice sa fac pauza  de o luna si eu nu vreau, pt ca numa ma dereglez, la cine sa ma duc, antibb pe care le iau acum Janine , le iau de 1 an, si am avut niste sangerari peste folie, spotting, sa il iau in continuare si luna asta, sa vad ce se intampla, sau sa mai caut ? medicu a zis ca dupa pauza pot incerca cu yasmin, nu stiu... grater

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#41 2008-02-29 07:27:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

alinuzza la deva este un cabinet de planning la spital... nu e musai sa faci pauza de o luna...si daca ti-a fost recomandat yasmin..poti sa le incepi in locul celor janine

#42 2008-02-29 12:37:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ralluka a scris:

alinuzza la deva este un cabinet de planning la spital... nu e musai sa faci pauza de o luna...si daca ti-a fost recomandat yasmin..poti sa le incepi in locul celor janine

daca ai stii cat m-am chinuit sa aflu, am intrat pe un site am gasit un nr de telefon, da zice ca e post telefonic deranjat, chiar azi ma duc pana in spital, doc a zis sa fac cum vreau pot sa iau yasmine, sau sa continui cu asta,-janine ( dupa pauza)  nu vreau sa ma dereglez hormonal, mersi mult raluca esti o dulce... puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#43 2008-02-29 15:49:06

lesi
Full member
Inregistrat: 2008-02-08

alinuutza_81_23_11 a scris:

ralluka a scris:

daca ai stii cat m-am chinuit sa aflu, am intrat pe un site am gasit un nr de telefon, da zice ca e post telefonic deranjat, chiar azi ma duc pana in spital, doc a zis sa fac cum vreau pot sa iau yasmine, sau sa continui cu asta,-janine ( dupa pauza)  nu vreau sa ma dereglez hormonal, mersi mult raluca esti o dulce... puss

tu mai ajutat pe mine dar eu nu pot decat sa iti doresc sanatate multa si sa nu fii stresata

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.