|
Nu esti logat.
Eu cum procedez pana la urma?#1 2008-02-29 10:06:33
eu cum procedez pana la urma?Buna, numele meu e Corina si am o intrebare pentru voi:am 37 ani,am fost la un cabinet de planing din Pitesti sa aflu ce anticonceptionale pot lua, tinand cont ca pana acum nu am mai luat.Mi-a fost recomandat Mercilon.Am luat deja cateva pastile,ma simt bine...nu am nici un fel de probleme, dar intr-o discutie intamplatoare cu alt medic ginecolog,mi-a spus ca dupa 35 de ani nu ar trebui sa mai iau Mercilon.Eu acum ce sa fac?Pe cine sa mai cred?P.S.Nu fumez,nu consum alcool de loc,dar sunt supraponderala....ma gandesc ca e bine de stiut si asta. Offline #2 2008-02-29 10:11:25
Re: eu cum procedez pana la urma?daca nu fumezi cred ca e ok mercilonul Offline #3 2008-02-29 10:11:31
Re: eu cum procedez pana la urma?pe-asta n-am mai auzit-o. ia-ti mercilonul linistita. Nobody home Offline #4 2008-02-29 10:19:10
Re: eu cum procedez pana la urma?Femeile ce depasesc varsta aproximativa de 35 ani trebuie, prin urmare, sfatuite sa intrerupa fumatul daca doresc sa foloseasca acest preparat...asta e faza Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-29 10:19:55) Offline #5 2008-02-29 12:04:08
Re: eu cum procedez pana la urma?rankk nu te mai lua dupa toti medici, mai bine citeste prospectul ca el explica mai bine. si eu pana acum luam pastila de anticc din prima zi de mestra tot la sfatul unui medic , pana am inceput sa am probleme. datorita fetelor am inteles ca trebe sa lasi cele 7 zile pauza si apoi sa incepi anticc si esti si protejata. deci nu te mai increde in ei asa tare. pup ofera viata unui mic inger Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-29 12:10:39
Re: eu cum procedez pana la urma?
sincer consider sfatul tau complet gresit....nu baga toti medicii in aceeasi oala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-29 16:38:44
Re: eu cum procedez pana la urma?
poate ai inteles gresit de la dr, cand ti-a zis sa le iei din prima zi de menstruatie probabil s-a referit la prima folie, nu si la cele ce urmeaza. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-02-29 16:39:01) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|