homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista risc de infectie HIV?


#1 2021-09-23 18:32:32

mariamagdalena
New member
Inregistrat: 2014-08-29
Mesaje: 60

Exista risc de infectie HIV?

Bună ziua,
As vrea sa incep tot discrusul explicand ca sunt hipocondriaca si ca tot ce poate fi legat de boli ma panicheaza si imi incetoseaza rationamentul.

Ideea e ca anul tracut in septembrie m.am mutat intr.un apartament in care locuiau mai multe persoane. Unul din colegi a fost diagnosticat la inceputul anului trecut de HIV si a inceput sa ia tratamentul aferent. Stiu ca a inceput sa ia acest tratament inainte ca eu sa ma mut acolo. Pe timpul cat am locuit inpreuna am incercat sa utilizaz ustensilele proprii de bucatarie pentru a scadea riscul. Ideea e ca au fost unele situatii in care eu i.am legat un bandaj pt ca sa taiase. Tin sa mentionez ca el isi pusese singur bandajul eu doar l.am legat pt ca el nu putea. Problema e ca, intr.o seara la betie ne.am sarutat de 2 ori cu limba. Am citit ca riscurile de contagiere prin sarut sunt teoretice si inexistente. Mai mult decat atat, el la finalul lui iulie anul acesta si facut analizele si au iesit ca incarcatura virala este indetectabila, dar nu stiu daca e prima data cand i.au iesit asa analizele. La fel am citit ca daca o persoana infectata se mentine mai mult de 6 luni indetectabila nu poate transmite boala, dar repet nu stiu daca el a fost gasit indetectabil in iulie prima data sau era dinnainte.

Voiam sa va intreb, daca stiti, in cazul prezentat, exista vreun risc de contagiere?

Tin sa mentionez ca vreau sa imi fac un test la 6 saptamani si la 3 luni dupa acest incident pt a fi sigura, dar pana atunci as vrea sa stiu parerea vostra.

Multumesc frumos anticipat.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.