|
Nu esti logat.
Durere de cap-2#20 2008-02-26 20:34:49
Re: durere de capguarelin este pt.migrene.cel putin mie asta mi-a prescris neurologul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-02-27 09:59:51Re: durere de capo "durere de cap" poa' sa fie data de multe... Offline #22 2008-02-27 10:03:04
Re: durere de capmi-a trecut. nu stiam ce ma doare asa de tare. da mi-a venit ciclul. Da, asta e explicatia... Nici nu am mai putut lucra si am fugit acasa iubesc+Camelia+Matei Offline #23 2008-02-27 10:07:12
Re: durere de capdaca ti-a venit ciclul de la el este....SPM.ata ete.... si stersul sau lipsa somnului poate sa dea niste dureri de cap de mama,mama eu cel putin asa am patit.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-02-29 18:14:25
Re: durere de capdurerile de cap pot fi de cele mai multe ori din cauza deshidratarii.. bea mereu 2 l de lichid pe zi din care cel putin 5 pahare sa fie de apa. evita cafeaua si in general bauturile excitante. (dc iei anticonceptionale...e pos sa fie un efect advers...) Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-29 18:15:38
Re: durere de capdurerile de cap pot fi si de la tensiunea scazuta nu numai crescuta si atunci nici apa nici lipsa cafelei nu ajuta. verifici tensiunea si dupa aia bei apa sau cafea functie de cat iese mami de minuni Offline #26 2008-03-01 09:56:26
Re: durere de capfetelor eu cafea nu beau deloc. Da e adevarat ca tot timpul trebuie sa imi amintesc sa beau apa si sa mananc fructe. Si ana, eu am si subtensiune. Combinate iese o durere de cap bomba... Dar in general toate sau adunat saptamana asta si de atunci ma tot incearca durerea. astept sa scap de ciclu poate scap si de durere. iubesc+Camelia+Matei Offline #27 2008-03-01 10:19:26
Re: durere de capbine zici..... incerca cand te doare capul sa bei o cafea eu asa mai scap cateodata de ea.... stiu cum e si eu mai am probleme cu durerile de cap VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-03-01 10:23:47
Re: durere de capmultumesc mult, imi face bine sa vorbesc cu voi. iubesc+Camelia+Matei Offline #29 2008-03-01 10:25:04
Re: durere de capmultumesc . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|