homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!-2

#20 2008-03-01 10:48:42

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!

trebuie sa mergi inainte nu sa te intorci in trecut ... mai ales daca acuma ti bine ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#21 2008-03-01 14:46:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ramai cu actualul.dak fostul vroia neaparat sa va impacati tragea de tine in tot acest timp.de unde sti ca spune adevarul???????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#22 2008-03-01 19:47:23

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

e foarte important sa iti demonstrezi ca ai puterea de a te desparti cu totul de trecut, de ceea ce a fost. Priveste inainte si investeste iubire si incredere in actualul tau prieten. Nu te lasa distrasa de fostul prieten care orisicum nu te merita din moment ce ti-a dat motive sa te desparti de el.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#23 2008-03-02 07:46:17

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

baciu a scris:

e foarte important sa iti demonstrezi ca ai puterea de a te desparti cu totul de trecut, de ceea ce a fost. Priveste inainte si investeste iubire si incredere in actualul tau prieten. Nu te lasa distrasa de fostul prieten care orisicum nu te merita din moment ce ti-a dat motive sa te desparti de el.

Ca bine zici wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#24 2008-03-02 07:52:11

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

mai conteaza, Pass? oricum cred ca e 10-0 ... e K.O.  de mult... asta nou al ei, e un fel de Lucian Bute lol

off topic: pariez ca virginul nu se sinucide... te bagi?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.