|
Nu esti logat.
Am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!-2#20 2008-03-01 10:48:42
Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!trebuie sa mergi inainte nu sa te intorci in trecut ... mai ales daca acuma ti bine ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2008-03-01 14:46:44
Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!ramai cu actualul.dak fostul vroia neaparat sa va impacati tragea de tine in tot acest timp.de unde sti ca spune adevarul??????? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #22 2008-03-01 19:47:23
Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!e foarte important sa iti demonstrezi ca ai puterea de a te desparti cu totul de trecut, de ceea ce a fost. Priveste inainte si investeste iubire si incredere in actualul tau prieten. Nu te lasa distrasa de fostul prieten care orisicum nu te merita din moment ce ti-a dat motive sa te desparti de el. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2008-03-02 07:46:17
Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!
Ca bine zici What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #24 2008-03-02 07:52:11Re: am nevoie de sfaturile voastre:(:!!!!!!!!mai conteaza, Pass? oricum cred ca e 10-0 ... e K.O. de mult... asta nou al ei, e un fel de Lucian Bute Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|