|
Nu esti logat.
Supliment alimentar#1 2008-03-03 17:42:34
Supliment alimentarAs dori si eu sa stiu daca aceste suplimente alimentare(Ca, vitamine, etc etc etc) ingrasa... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2008-03-03 17:46:28
Re: Supliment alimentaranumite vitamine maresc pofta de mancare, asta nu inseamna ca ingrasa. daca nu te apuci sa mananci mai mult decat de obicei, nu ingrasa Offline #3 2008-03-03 17:47:58
Re: Supliment alimentarspre ex vit c ia fost recomandata lui fratele meu pt pofta de mancare dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4 2008-03-03 17:48:44
Re: Supliment alimentarexact, dar de exemplu daca iei vitamina c si nu mananci mai mult ca de obicei, ai sanse sa si slabesti, mi-a zis medicul meu Offline #5 2008-03-03 17:48:45
Re: Supliment alimentarcam care ar fi lista de vitamine care dau pofta de mancare? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-03 17:48:58
Re: Supliment alimentarLa farmacie in categoria supliment alimentar intra restul care nu-s medicamente (vitamine, pastile din plante etc). "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2008-03-03 17:51:32
Re: Supliment alimentarcalciu nu cred ca da pofta de mancare este pt altceva dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #8 2008-03-03 18:10:46
Re: Supliment alimentarsuplimentele alimentare sunt pt cei cu carente in alimentatie - asa cum le zice si numele. nu consumi un anumit aliment il iei din suplimente. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|