|
Nu esti logat.
Postinoru ala...-2#20 2008-03-02 21:06:24
Re: postinoru ala...ok deci...ia venit menstruatia-ia intarziat doar o zi (ia venit acea sangerare de dupa postinor la 5-6 zile de cand a luat)testul de sarcina facut cam dupa 7 zile a iesit negativ-adica acea liniuta care trebuia..Acum de cand poate sa ia anticonceptionale normale?sa merg cu ea la un medic de acum sau sa mai asteptam....?apropo multumiri cu caruta pentru ajutor! Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele! Offline #21 2008-03-02 21:07:30
Re: postinoru ala...poti sa mergi de acum la un medic de planning si va explica exact Offline #22 2008-03-02 22:33:34
Re: postinoru ala...eu am luat Postinor si nici nu mi`a intarziat si nici alte dereglari nu am avut.... dar de atunci ... ma feresc ca de tamaie !!! de astfel de "urgentze" Scoate intai barna :förvånad: din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau ... Offline #23 2008-03-03 18:14:36
Re: postinoru ala...
nu am stiut ca e baiat ca gabi poate fi si nume de fata. n-am zis ca iau baietii postinor sper ca a inteles. greseala mea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|