|
Nu esti logat.
Am si eu o nelamurire...#1 2008-03-02 11:46:38
am si eu o nelamurire...buna...as avea si eu o nelamurire....am luat marvelon un an si ceva...aproape 2..fara sa fac pauza....acum mi-a venit mie asa...nush dc...sa fac o pauza...de fapt vroiam sa ma las....si acum 3 sapt am avut contact sexual neprotejat....adik in luna in care renuntasem sa mai iau anticonceptionale...dar nu a ejaculat in mine....deci refuz sa cred ca as putea fi insarcinata...numai ca...de obicei imi venea menstruatia exact in ziua care trebuia...dar acum mi-a intarziat 2 zile...si ma gandesc ca...o fi din cauza ca am renuntat sa iau anticonceptionale? ca inainte sa incep sa le iau....adik acum 2 ani...nu aveam un ciclu regulat....deloc...acum vreau sa incep sa le iau din nou...ar fi in regula,nu? chiar dak timp de o luna nu am mai luat....astept sa imi vina menstruatia si in prima zi incep prima pastiluta,nu? astept un raspuns va rog...sa fiu eu impacata.. Offline #2 2008-03-02 11:50:17
Re: am si eu o nelamurire...si eu inclin sa cred ca iti intarzie tocmai pt.ca ai o menstra neregulata.cand iti vine incepi pastilele din prima zi si esti protejata de atunci.totusi daca iti intarzie mai mult de 7 zile nu strica sa faci un test de sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-02 11:51:07
Re: am si eu o nelamurire...nu trebuia sa le opresti. acum daca ai facut-o, ai facut-o. asteapta menstra si le incepi iar. nu le incepe inainte. Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-03-02 11:52:25) Nobody home Offline #4 2008-03-02 12:05:13
Re: am si eu o nelamurire...asa banuiam si eu...dar nu eram sigura...deci knd imi vine..incep din prima zi...dar cum sunt protejata din prima zi? nu trebuie sa ma protejez suplimentar primele 7 zile?? eu asa stiam... Offline #5 2008-03-02 12:10:43
Re: am si eu o nelamurire...dupa aproape 2 ani nu prea cred ca se reinstaleaza asa rpd ovulatia...si a fost si protejat contactul cu coitul intrerupt...n oi fi tu chiar asa de ghinionista...deci stai lin si daca le incepi din prima zi de menstra esti protejata de atunci...daca le incepi din a 2,3 etc e cum spui tu... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-02 12:22:34
Re: am si eu o nelamurire...va multumesc mult...imi este de ajutor foarte mult acest forum...tineti-o tot asa...multumesc inca o data!! Offline #7 2008-03-02 12:24:09
Re: am si eu o nelamurire...happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-02 18:44:13
Re: am si eu o nelamurire...
Despre faza cu ovulatia... nu stiu ce sa zic. Eu am renuntat la AC in decembrie dupa ce am luat mai bine de 3 ani si in februarie am avut ovulatie la modul cel mai serios. Dovada e ca sunt insarcinata si inca cu gemeni. Cred ca depinde de fiecare organism. Offline #9 2008-03-02 18:50:59#10 2008-03-02 19:14:15
Re: am si eu o nelamurire...Multumesc mult. Offline #11 2008-03-03 20:44:04
Re: am si eu o nelamurire...buna.am si eu o nelamurire, si sper sa ma puteti ajuta dv. eu am 17 ani si iau anticonceptionale (yasmin) de 6 luni, la recomandarea medicului (am un microchist). in mai 2006 am fost violata de prietenul meu (a fost prima data). atunci nu am cerut ajutor, pentru ce mi-a fost jena. problema e ca de atunci, simt uneori niste intepaturi groaznice si un disconfort teribil la intrarea in vagin. pe medicul ginecolog nici nu l-am lasat sa ma atinga la consultatie, consultatia limitandu-se la o ecografie. e posibil oare ca acel viol sa-mi fi afectat puternic vaginul? va rog mult sa ma ajutati vine bacu Offline #12 2008-03-03 20:47:45
Re: am si eu o nelamurire...hartia...da...e posibil sa fie ceva problema...si nu ai procedat bine...fara suparare dar kktul ala de om trebuia pedepsit...acum faptul e consumat...dar trebuie sa mergi la medic si sa l lasi sa te consulte...oricat de greu ti ar fi... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-03-03 20:56:39
Re: am si eu o nelamurire...nu am spus nimanui pt ca imi era teama de agresivitatea prietnilor lui,dar mai ales, de reactia parintilor mei care au avut mare incredere in mine...ca dupa faza asta am ajuns sa ma droghez si sa beau pana ma culegea cineva de pe strazi, nu mai are rost sa mentionez.. vine bacu Offline #14 2008-03-03 21:03:13
Re: am si eu o nelamurire...poti fuma si bea dpdv alpilulelor...si daca pot sa intreb...inca esti cu el? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-03-03 21:12:13
Re: am si eu o nelamurire...nu,nu mai sunt cu el, cu toate ca am continuat relatia luni bune dupa acest eveniment, si am mai intretinut relatii intime. cu toate ca nu imi doream acele "partide", nu m-am mai impotrivit,ca ar fi fost oricum fara folos. il lasam sa-si faca treaba si taceam. in februarie e un an de cand am incheiat relatia.. am prins curaj si m-am tinut tare, trecand peste amenintarile amicilor, iar acum, cu toate ca suport consecintele, macar stiu ca am scapat... mi-am gasit un nou grup de prieteni, nu inspiarata alegere, in cadrul caruia se consuma droguri, etc. pot spune ca de la o vreme nu am mai consumat, dar mi-e foarte greu sa renunt la acest grup,caci alti prieteni nu am.. sunt dintr-un oras mic, in care "grupurile sociale" sunt foarte bine stabilite.. vine bacu Offline #16 2008-03-03 21:14:28
Re: am si eu o nelamurire...sunt sigura ca ti vei gasi echilibrul pana la urma...si sa ne spui si noua cum a decurs happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-03-03 21:18:09
Re: am si eu o nelamurire...ok vine bacu Offline #18 2008-03-03 21:23:12
Re: am si eu o nelamurire...cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|