|
Nu esti logat.
Nu stiu ce se intampla#1 2008-03-03 21:54:54
nu stiu ce se intamplaam si eu o problema.....am avut ciclu acum o 10 zile.eu cu prietenu meu cand avem contact nu folosim prezervativ si eu nu iau anticonceptionale,dar el ma fereste.astazi cand am venit de la scoala am observat ca sangerez iar,chiar daca mi-a trecut ciclu acum 10 zile.as vrea sa stiu ce se intampla.de ce sanderez iar? Offline #2 2008-03-03 21:56:27
Re: nu stiu ce se intamplacand ati avut ultimul contact? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-03 21:57:50
Re: nu stiu ce se intamplaai avut de curand contac sexual?sangerezi mult? si sincer iti zic nu mai folosi aceata metoda contraceptiva este total ineficienta risti sa ramai gravida si nu cred ca vrei acum un copil.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-03-03 22:16:16
Re: nu stiu ce se intamplapai aseara am avut ultimul contact...nu sangerez mutl....putin..am stabilit cu el sa folosim prezervativul,dar as vrea sa iau si eu anticonceptionale dar nu stiu care mi s-ar potrivi.nu imi doresc acum un copil ca nu am cu ce sa il intretin... Offline #5 2008-03-03 22:18:31
Re: nu stiu ce se intamplase poate sa fie de la contact sangerarea respectiva..... poti sa vb.cu un medic de planning el iti poate recomanda ce sa ac.sunt potrivite pt.tine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-03 22:33:37
Re: nu stiu ce se intamplainfectie urinara...mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-03-03 22:33:59
Re: nu stiu ce se intamplase poaet foarte bine sa fie o infectie urinara cel mai bine e sa faci o analiza a urinei sa te lamuresti poti sa bei ceai de nalba sa se mai diminueze din usturimi dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci analiza sau sa nu consulti un medic.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-03 22:40:15
Re: nu stiu ce se intamplaincerca ceaiul de nalba este foarte bun diminueaza simptomele infectiei urinale..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-03 23:22:26
Re: nu stiu ce se intamplamultumesc frumos, am sa-l incerc Offline #10 2008-03-04 09:55:43
Re: nu stiu ce se intamplaelenush sunt 10 zile de la prima zi de menstra sau de cand s-a terminat? pt ca poate fi vb si de ovulatie mami de minuni Offline #11 2008-03-04 10:06:09Re: nu stiu ce se intampla
adica doctoressa Offline #12 2008-03-04 10:23:02
Re: nu stiu ce se intampladaca e din bucuresti mami de minuni Offline #13 2008-03-04 14:48:33
Re: nu stiu ce se intamplasi daca vrea...evident... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|