|
Nu esti logat.
Va rog mult de tot sa imi raspundeti!-2#20 2008-01-03 17:12:17
Re: Va rog mult de tot sa imi raspundeti!ok, m-am speriat, eu ma stiam nevinovata! Offline #21 2008-03-04 23:24:12
Re: Va rog mult de tot sa imi raspundeti!Un pic offtopic : Si eu iau Jeanine de un an si ceva. Insa mi s-a intamplat ceva foarte ciudat. Nici nu stiu cum sa incep... Pai...am avut contact sexual neprotejat in a 6a zi din folie (insa cu ejaculare in exterior)...am luat urmatoarea zi pastila a 7a, dar in urma unei cine f ciudate tind sa cred ca am vomitat-o (stiu ca suna urat dar asta s-a intamplat). Spun asta pt ca astazi (la a 9a pastila) am inceput sa am niste scurgeri asemanatoare cu menstruatia. Precizez ca dupa pastila a7a am continuat sa le iau in mod normal, netrecandu-mi prin cap ca as fi putut sa o "elimin" atunci. Sunt un pic speriata pt ca nu mi s-a mai intamplat ceva asemanator. Sper ca am descris totu intr-un mod cat de cat ok si o sa intelegeti ce vreau sa spun. Pupici...si astept un raspuns cat mai curand.[am mai postat intr-un post asemanator intrebarea asta, dar vazand ca asta e mai recent sper sa primesc un raspuns mai rapid ] Offline #22 2008-03-04 23:25:20
Re: Va rog mult de tot sa imi raspundeti!alsse ai warn pt posturi multiple...ti am raspuns dincolo...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|