|
Nu esti logat.
Putin ajutor va rog :(#1 2008-03-04 23:09:22
putin ajutor va rog :(buna all...nu de mult am facut`o cu o fata care avea tratament cu anticonceptionale (4-5 zile inainte). Dupa ce am terminat relatia sexuala am lasat in ea. Problema este ca in ziua respectiva, dupa ce am facut, a uitat sa ia pastilele si ma intrebam daca poate sa ramana??? Eu am vorbit cu ea, am rugat`o sa cumpere un test de sarcina dar nu vrea nici in ruptu capului . Offline #2 2008-03-04 23:17:45
Re: putin ajutor va rog :(Cum adica avea tratament cu anticonceptionale 4-5 zile inainte? #3 2008-03-04 23:18:11
Re: putin ajutor va rog :(daca le a luat corect stati linistita...dc esti speriat?i a intarziat menstre? happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-04 23:40:05
Re: putin ajutor va rog :(Medicul i`a scris reteta cu anticonceptionale pe o perioada de 6 luni. A inceput tratamentu si dupa 4-5 zile de la inceperea lui s`a intamplat fapta! Mentionez inca odata ca nu a luat pastilele in ziua respectiva..sper ca totul sa fie bine. Offline #5 2008-03-04 23:41:52
Re: putin ajutor va rog :(le a inceput din prima zi de menstra? cate pastile din folie mai are? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-04 23:50:18
Re: putin ajutor va rog :(da, din prima zi de menstra a inceput sa ia! Cand am facut`o cu ea era chiar in ultima zi. Pastile nu stiu cate mai are dar cred ca ia in fiecare seara, asa am inteles de la ea. Offline #7 2008-03-04 23:51:59
Re: putin ajutor va rog :(oky...in principiu sa speram ca nu vor fi probleme...sa astepte linistita pauza si menstra si daca nu va aparea doar atunci sa va faceti griji... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-04 23:54:09
Re: putin ajutor va rog :(ms...nu stiu cum o sa mai iau legatura cu ea pt ca nu vrea sa vorbeasca cu mine, si daca o sa`i vina sau nu, nu o sa`mi zica. Am stat de vorba cu ea, si din cuvintele ei am cam inteles ca ea ar vrea sa ramana. Nu stiu ce e in capul ei dar ma sperie ingrozitor . Ms de ajutor Offline #9 2008-03-04 23:55:04
Re: putin ajutor va rog :(sansele ca sa ramana insarcinata sunt mici. era si ultima zi de menstra. cum a zis si crys mai bine sa astepte pauza si menstra Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-04 23:55:54) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-03-04 23:55:20
Re: putin ajutor va rog :(aaa...si tu nu vrei sa fi inca tatic...pai...poate te a si folosit...cine stie... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-03-04 23:56:32
Re: putin ajutor va rog :(pai sper sa nu...ea e inca minora, iar eu de jumatate de an sunt major. Nu stiu ce sa zic... Ultima oara a fost editat de brabus (2008-03-04 23:57:30) Offline #12 2008-03-04 23:57:57
Re: putin ajutor va rog :(si atunci ea dc vrea sa fie insarcinata?...tu daca vb cu ea...spunei ce ti am zis si incearca sa nu pari prea speriat ci ma suportiv... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-03-04 23:58:56
Re: putin ajutor va rog :(te cred ca esti disperat. incearca sa vorbesti cu ea. sa vezi daca intradevar vrea sa ramana insracinata si care e motivul. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-04 23:59:55) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #14 2008-03-05 00:04:17
Re: putin ajutor va rog :(Va spun ca am incercat de nenumarate ori sa vorbesc cu ea si de fiecare data primeam acelasi raspuns " NU VREAU". Impreuna nu mai suntem de mult timp, deci nu cred ca se pune problema ca sa fie suparata pe mine din cauza asta. Si in cazul in care ar fi insarcinata (Doamne fereste), eu nu sunt pregatit sa cresc un copil. Am o viata inainte si nu vreau ca dintr`o prostie inocenta sa mi`o distrug. Ar mai fi si varianta de viol care ma sperie ingrozitor ... Ea tot mi`a zis ca e baiat, ba ca e fata...glumea, sper sa nu`si fi dorit ce a zis. Am discutat cu ea si despre posibilitatea ca ar ramane. A spus ca nici nu o sa`mi zica daca este sa fie ceva, si nu o sa stiu niciodata. Chiar nu o inteleg Offline #15 2008-03-05 00:07:12
Re: putin ajutor va rog :(eu zic ca se alinta doar asa ca sa te faca pe tine sa te oftici. asta e joaca de copil prost (aici citez pe cineva care zice asta in gluma dar se pare ca in cazul nu e de gluma) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #16 2008-03-05 00:13:30
Re: putin ajutor va rog :(pfff...sper sa fie ce zici tu, sa se joace cu nervii mei si sa nu fie altceva.ms mult de sfaturi. Ea a avut ceva probleme inainte, a fost pe la psiholog si din cauza asta m`am desp de ea..dar ce sa zic, majoritatea fetelor cu care am umblat au avut asa o minte "alintata: cum zici tu. Nu stiu cum de am norocu asta la fete Offline #17 2008-03-05 00:19:08
Re: putin ajutor va rog :(si eu cand eram minora inventam tot felul de chestii numai ca sa il vad eu ca sufera, ca se agita, ca nu stie ce sa faca. de fapt nu stiu cum ma suporta saracu. erau copilarii, dar el nu stia asta. eu ma simteam bine vazandu-l ca sufera. bine ... nu faceam asta tot timpul dar din cand in cand mai simteam si eu nevoia. m-a suportat 6 ani saracu si inca m-ar mai suporta. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #18 2008-03-05 00:26:18
Re: putin ajutor va rog :(Ai dreptate Chocolate.m`am mai calmat acuma, pe moment cel putin. Offline #19 2008-03-05 00:31:27
Re: putin ajutor va rog :(noapte buna si nu te mai stresa din cauza ei Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|