|
Nu esti logat.
Crioterapia...sterilet?!!!#1 2008-03-04 17:47:11
Crioterapia...sterilet?!!!buna ziua as dori si eu un raspuns la urmatoarele : Offline #2 2008-03-04 17:52:45
Re: Crioterapia...sterilet?!!!poti sa iti reiei viata sexuala dupa 3-4 saptamani.... cum adica afecteaza steriletul crioterapia? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-04 23:12:48
Re: Crioterapia...sterilet?!!!adica procesul asta de inghetare ce se intimpla acolo nu afecteaza steriletul ?? asta vroiam sa zic ....dar cred ca am inteles .... Offline #4 2008-03-05 07:54:44
Re: Crioterapia...sterilet?!!!de sterilet sincer nu stiu ce sa zic.... cel mai bine este sa intrebe doctorul ei.....pai acum depinde unde o inteapa cat timpetc.etc? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-05 10:37:35
Re: Crioterapia...sterilet?!!!daca medicul stia ca are sterilet i-ar fi spus (cred) si daca afecteaza cu ceva crioterapia si/ sau crioterapia steriletul. 3-4 saptamani dureaza perioada de abstinenta. tot la medic trebuie sa vb si de intepaturi. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|