homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibil sa astept un bebe????

#1 2008-03-06 20:51:52

Mary_mary
Membru
Inregistrat: 2008-03-06

este posibil sa astept un bebe????

Buna la toata lumea...am si eu o mica mare problema..in urma cu 1 saptamana am avut un cntact sexual cu iubitul in urma caruia el a ejaculat in mine..am luat in mai putin de 24 de ore anticonceptionalul Postinor2..insa astazi mi-a aparut manstruatia ceea ce trebuia sa apara spre sfarsitul lunii...este posibil sa nu cumva sa isi fii facut efectul si sa astept un bebe??..va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns va raman recunoascatoare

Ultima oara a fost editat de Mary_mary (2008-03-06 20:53:22)

#2 2008-03-06 20:54:02

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: este posibil sa astept un bebe????

daca ai luat postinor nu ai cum sa fii insarcinata. postinorul deregleaza menstruatia, asa ca, asta e de fapt menstra pe care o asteptai la sfarsitul luii.
de ce ai luat postinor? erai in perioada fertila sau ... poate nu era nevoie de contraceptie de urgenta

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-03-06 20:55:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sangerarea aia e data de postinor nu indica ici ca esti nici ca nu esti insarcinata este doar un efect secundar ai medicamentului....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-03-06 20:55:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sigur e menstra si nu sangerare de dupa postinor?...si daca contactul a avut loc in perioada fertila un mic risc de sarcina exista...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-03-06 20:57:28

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Chocolate22 a scris:

daca ai luat postinor nu ai cum sa fii insarcinata. postinorul deregleaza menstruatia, asa ca, asta e de fapt menstra pe care o asteptai la sfarsitul luii.
de ce ai luat postinor? erai in perioada fertila sau ... poate nu era nevoie de contraceptie de urgenta

din pacate, nu este o regula. postinorul isi poate face treaba. sau nu.
(off topic)

Publicitate

loading...

#6 2008-03-06 21:05:10

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu am stiut. de postinor am invatat de pe forum. eu nu am luat niciodata pt ca nu a fost cazul.
oricum nu cred ca e insarcinata daca are sangerare chiar daca e data de postinor (ceea ce inseamna ca si-a facut efectul) chiar daca e menstra pe care o astepta la sfarsitul lunii.
daca stau si ma gandesc cred ca nici nu era nevoie de postinor. posibil sa fi fost inainte de perioada fertila

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-03-06 21:08:15

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sangerarea de la postinor asa cum am scris mai sus nu arata nici ca este insarcinata nici ca nu este .nici ca si-a facut efectul nici ca nu si-a facut efectul... sangerarea aia poate sau nu sa apara depinde de la organism la orgnism dar ea nu inseamna ceva anume smile.si cum bine zici prop=babil nu era nevoie de postinor

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.