homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor Karissa

#1 2008-02-22 16:26:25

diana2cj
Membru
Inregistrat: 2008-02-22

ajutor Karissa

Buna ziua,
Ma numesc Diana si as avea mare nevoie de raspunsuri la cateva intrebari.
Din data de 7 ianuarie iau altibebe pentru prima oara (recomandate de d-na doctorita la cabinetul de planing). Mi-a recomandat Karissa si am luat incepand cu prima zi de menstruatie. Desi am luat din prima zi de menstruatie am asteptat 7-8 zile sa iau pastilutele si abia apoi am renuntat la protectia cu prezervativ.
Dupa 21 de zile, in care am luat pastilutele la ora fixa si doar o singura data am intarziat cu 10 minute, am intrat in perioada de 7 zile de pauza (28ian-3feb) in care asteptam sa imi vina menstruatia. Nu a venit nici pana in ziua de astazi 22feb.
Pentru ca m-am speriat tare am renuntat sa iau alta folie si am facut pana acum 2 teste de sarcina (unul Surecheck, altul Barza) dar ambele au iesit negative. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu totusi insarcinata, daca e posibil ca testele sa fi iesit negative deoarece le-am facut in timpul zilei (pe ele scria ca se pot face in orice moment al zilei).
Tot timpul am avut o mentruatie regulata si acum sunt speriata si nu stiu ce sa fac.

Au mai aparut si niste dureri atunci cand are loc contactul cu partenerul, timp de cateva minute e imposibil sa ma penetreze si durerile sunt groaznice, apoi dispar si reusesc si sa am orgasm pana la urma. As vrea sa stiu care poate fi cauza acestor dureri, nu am avut niciodata dureri sau jena cu partenerul meu, suntem impreuna de 9 ani si tot timpul a fost ok totul. Pot fi cauzate aceste dureri de anticonceptionale? As putea fi insarcinata? Pot sa cumpar o alta folie si sa merg mai departe cu Karissa chiar daca nu mi-a venit menstruatia nici acum?
Va multumesc.

#2 2008-02-22 16:30:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ajutor Karissa

durerile se datoreaza lipsei unui preludiu eficient(sau poate unor temeri ale tale care il anuleaza)
eu nu as mai lua karissa...gravida nu esti insa sigur nu karissa e solutia pentru tine ci ceva cu mai multi estrogeni. intoarce-te la cabinetul de planning

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-02-28 20:21:27

diana2cj
Membru
Inregistrat: 2008-02-22

Intr-un final a venit luna aceasta normal si am scapat de griji.
Am fost astazi la cabinetul planning si mi s-a recomandat Yasmin. As dori sa stiu daca acestea au mai mult estrogen si daca ar fi potrivite pentru mine. Nu as dori sa mi se mai intrerupa menstruatia cate o luna. Am vazut ca sunt mult mai scumpe decat karissa si le-as lua daca as sti ca nu vor mai avea acel efect secundar.
Va multumesc

#4 2008-02-28 20:30:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da yasmin are mai multi estrogen nu cred ca o sa patesti la fel cu tipul asta de ac...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-03-07 08:35:11

24roxi
Membru
Inregistrat: 2008-03-07

mi-au fost prescrise de medic pilulele karissa, dar cu beep-erul am probleme.De cand l-am activat nu a sunay niciodata,cu toate ca licare cam la 4-5 secunde.CE SA FAC?Am aruncat si instructiunile.

Publicitate

loading...

#6 2008-03-07 09:21:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pune-ti reminder pe mobil, eu asa fac, e acelasi lucru

#7 2008-03-07 09:34:07

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sau pe sonerie ceas si pui o melodie...nu numai lumina

#8 2008-03-07 09:40:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu tin minte ca primele sapt in care am luat karissa eram obsedata sa nu uit ora (treaba cu beeperul nu exista pe-atunci - iar de cand exista il tin in sertar degeaba, nu-mi place, nici macar n-am avut curiozitatea sa vad daca merge). in timp ai sa vezi ca te obisnuiesti... iti intra in ritm. si, oricum, cred ca stii ca ora aia nu-i chiar batuta-n cuie... eu, de ex, trebuie sa le iau la 10, dar ora variaza intre 9jum si 11 jum, in functie de cum imi amintesc... e ok, nu-i strictete chiar la minut...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.