homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida

#1 2008-03-08 13:06:13

catalina21
Membru
Inregistrat: 2008-03-08

candida

am fost de curand la un control ginecologic si se pare k am candida. mi  s-a dat un tratament pt mine si niste pastile si pt prietenul meu. as vrea sa stiu in primul rand care ar putea fii cazuza principala si mai des intalnita care duce la aparitia candidei ( e posibil din cauza unor antibioyice?) si, daca pritenul meu are asa ceva  in gat (din cauza unor antibiotice luate incorect) o sa imi tot apara si mie in zona genitala?

#2 2008-03-08 13:09:06

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: candida

da, antibioticele favorizeaza aparitia candidei.
ce inseamna antibiotice luate incorect?
ce legatura exista intre gatul lui cu zona ta genitala?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-03-08 13:21:33

catalina21
Membru

antibiotice care nu au fost prescrise de doctor si au fost luate "dupa spusele vecinilor". Legatura dintre mine si gatul pr este prin sexul oral. Conteaza? se poate transmite? sunt candide separate sau se pot dezvolta la fel in cele 2 tesuturi diferite?

#4 2008-03-08 13:29:44

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu ii spune candida in gat ci candida bucala. e favorizata de tratamentul cu antibiotice.
se poate transmite.
nu exista candide separate ci doar un singur tip de candida care se poate dezvolta la fel in vagin, gura, intestin.
candida de fapt face parte din flora normala a vaginului, intestinului ... iar atunci cand intervine un factor favorizant, respectiva se inmulteste si apare candidoza sau candida.

daca am gresit cu ceva rog sa ma corectati.

si uite aici http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … 765_2.html daca vrei sa-ti faci o idee

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-08 13:30:37)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-03-08 13:35:42

catalina21
Membru

si cu pastilele recomandate de dr, pe care trebuie sa le luam amandoi  scapam amandoi de problema sau candida lui bcala trebuie tratata separat?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-08 13:37:43

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

In cazul candidozei bucale exista si tratament local, adica tamponari cu diferite medicamente pe care ti le da dr.
Citeste tot ce scrie la link-ul acela ca scrie si despre asta foarte clar.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.