|
Nu esti logat.
Intrebare despre nidoflor#1 2008-03-09 13:51:49
intrebare despre nidoflorAcum un an mi-a aparut pe varful penisului mai multe puncticele rosii care in final au ajuns sa se uneasca formand pe toata zona respectiva o rosiata ... m-am dus atunci la un doctor mi-a dat travocort dar avea efect doar pana ma spalam revenind apoi culoarea rosie. M-am dus apoi la alul care mi-a dat pivalat ... care nu a avut nici un efect ... si acum o luna m-am dus din nou ... si mi-a recomandat nidoflor . Spre surpriza mea a functionat pana acum cand mi-au aparut cu o intensitate slaba niste zone mai rosii. Mentionez ca folosesc nidoflor de doua ori pe zi timp de o luna. Sa mai continui cu nidoflorul sau sa renunt la el ? Am ajuns cumva sa fac bacteria mea rezistenta la el ? Acum de ce sufar nu pot sa va zic pentru ca de fiecare data mi se spune altceva. Zona respectiva nu ma deranjeaza cu nimic insa cred ca nu ar trebui sa existe. In acest timp de cand fac tratamentul nu am intretinut relatii sexuale cu nimeni...Puteti eventual sa imi recomandati un medic bun "pentru barbati"? Ultima oara a fost editat de wish (2008-03-09 13:52:30) Offline #2 2008-03-09 13:55:16
Re: intrebare despre nidoflorpoti sa continui cu nidoflorul pana mergi la un medic;din ce oras esti, k sa stim ce medic sa iti recomandam Offline #3 2008-03-09 13:56:58
Re: intrebare despre nidoflorfa-ti niste analize pt bts http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2008-03-09 14:13:23
Re: intrebare despre nidoflorImi cer scuze sunt din Iasi . Ultima oara a fost editat de wish (2008-03-09 14:13:53) Offline #5 2008-03-09 14:21:44
Re: intrebare despre nidoflorla o clinica de dermato venerice Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|