|
Nu esti logat.
De Am nevoie de un sfat#1 2008-03-06 15:54:15
De Am nevoie de un sfatDe doua luni folosesc anticonceptionale logest.In prima luna totul a fost bine,dar acum sunt la pauza de sapte zile si stiu ca azi trebuia sa-mi vina menstruatia.Dar nu a venit si sunt putin ingrijorata pentru ca e a treia zi si din cate am inteles eu de obicei vine cam in aceeasi zi.Si am luat pastilele corect .Oare am motive de ingrijorare?Va rog sa ma sfatuiti cumva.va pooop si multumesc Offline #2 2008-03-06 15:57:42
Re: De Am nevoie de un sfatnu te stresa...se mai poate muta ziua in care vine daca le ai luat corect poti sta linistita... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-06 15:57:59
Re: De Am nevoie de un sfatdak ai luat pastilele corect nu ai niciun motiv de ingrijorare si nu e o regula ca menstra sa vina la a3a pastiluta...vine in oricare din cele 7 zile de pauza.stai linistita o sa vina:* Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #4 2008-03-06 15:58:09
Re: De Am nevoie de un sfatdaca le-ai luat corect nu sunt probleme.mai asteapta..trebuie sa vina.poate veni in oricare din cele 7 zile de pauza Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #5 2008-03-06 15:59:27
Re: De Am nevoie de un sfatnu trebuie sa ai moteive de ingrijorre. cine ti-a spus tie ca menstruatia vine in aceeasi zi de pauza? mai sunt 4 zile de pauza. are timp sa vina. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-06 16:02:13
Re: De Am nevoie de un sfatVa multumesc mult!Acum sunt mai linistita Offline #7 2008-03-06 16:13:13
Re: De Am nevoie de un sfatcu placere happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-09 17:08:10
Re: De Am nevoie de un sfatam si eu o intrebare! iau ac de mai bine de un an de zile; in ultima luna mi-a venit ciclul peste ele din a 11 zi de pastile si ma tinut 2 sapt; am fost la doctor si mi-a spus ca poate e o raceala sa vedem daca se mai repeta. la urmatoarea folie de ac acelasi lucru sa intamplat.... poate cineva sa imi spuna care ar putea sa fie cauza???? multumesc anticipat Offline #9 2008-03-09 17:08:49
Re: De Am nevoie de un sfattrebuiesc schimbate. mergi la medicul care ti le-a prescris mami de minuni Offline #10 2008-03-09 17:19:53
Re: De Am nevoie de un sfatbuna din nou multumes de raspuns! cand mi s-au prescris ac nu am facut nici un fel de anlize mi sa spus ca nu e necesar; eu stiam ca in urma anumitor analize se prescriu ac acuma iau novynette. ce parere aveti despre prescrierea ac fara anumite analize!!! Offline #11 2008-03-09 17:21:17
Re: De Am nevoie de un sfatcd ti se prescriu ac nu e nevoie de analize,doar de consult.analizele l faci la 1 an de cd le iei Mamica de 2 pui scumpi Offline #12 2008-03-09 17:23:37
Re: De Am nevoie de un sfatce analize sunt necesare?????? Offline #13 2008-03-09 17:24:30
Re: De Am nevoie de un sfatda si tu o cautare pe forum .s-a discutat de N ori lucrul asta Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|